Menu
RSS
Παρασκευή, 27/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Δολιανίτης στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Έχουμε ψηφοδέλτιο νίκης. Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη αλλαγή στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας»! (vd)

Δολιανίτης στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Έχουμε ψηφοδέλτιο νίκης. Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη αλλαγή στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας»! (vd)

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, Μανώλης Δολιανίτης, μίλησε στο «Καλημέρα Αρκαδία» και στην Έλλη Αρτόπούλου, σε μία συνέντευξη ενδιαφέρουσα και ουσιαστική.

Αρχικά, ο κ. Δολιανίτης ξεκαθάρισε ότι  ίδιος και ο συνδυασμός του δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί, έχουν όλοι τις δουλειές τους και πιστεύουν ότι ο τόπος αξίζει κάτι περισσότερο.

Είπε ότι έχει δημιουργηθεί ένα ψηφοδέλτιο νίκης με πολλά νέα παιδιά, ένα καθαρός συνδυασμός χωρίς βαρίδια.

«Ο Δήμος πρέπει να αλλάξει βηματισμό. Ήρθε η ώρα που πρέπει να γίνει μια μεγάλη αλλαγή στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας. Η νυν δημοτική αρχή ό,τι είχε να δώσει, το έδωσε.

Πρέπει να ενεργοποιήσουμε το δημοτικό συμβούλιο νέων. Πιστεύω πολύ στα νέα παιδιά.» είπε ο κ. Δολιανίτης.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Ένας από τους βασικούς άξονες της ανάπτυξης της περιοχής μας είναι ο τουρισμός. Η Νότια Κυνουρία είναι ένα τεράστιο brand. Έχουμε πανέμορφά χωριά με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης. Έχουμε εξαιρετικά αγροτικά προϊόντα, όπως η ΠΟΠ Τσακώνικη Μελιτζάνα και δεν το έχουμε αξιοποιήσει καθόλου.

Για τις ανεμογεννήτριες, ο Δήμος πρέπει να βγει μπροστά.»

Για την επιστροφή των νέων στον τόπο, ο κ. Δολιανίτης είπε ότι «πρέπει να γίνουν σημαντική προσπάθεια στην παιδεία και στην υγεία, να αξιοποιήσουμε κληροδοτήματα και να πιέσουμε για λύσεις».

Στο τέλος είπε ότι «είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου Νότιας Κυνουρίας».   

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...