Menu
RSS
Δευτέρα, 30/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Σμυρνιώτης: «Σε τέλμα η Τρίπολη. Ανικανότητα και πασαλείμματα από τα δημοτική αρχή Τζιούμη. Δεν μπορούν να τελειώσουν ούτε μια πλατεία»

Σμυρνιώτης: «Σε τέλμα η Τρίπολη. Ανικανότητα και πασαλείμματα από τα δημοτική αρχή Τζιούμη. Δεν μπορούν να τελειώσουν ούτε μια πλατεία»

Με μία μεγάλη συγκέντρωση κόσμου, στο κέντρο της πόλης, το βράδυ της Παρασκευής, έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Τρίπολη Ενωμένοι Μπροστά» του υποψηφίου Δημάρχου, κ. Γιάννη Σμυρνιώτη.

Αρχικά, τελέστηκε ο Αγιασμός των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου.

Παρόντες ήταν –μεταξύ άλλων - ο βουλευτής Κώστας Βλάσης, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κωστόπουλος, ο πρώην Υπουργός Νίκος Καλτεζιώτη, ο Νίκος Κωστόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης Δημοσθένης Σωτηρόπουλος, ο πολιτευτής Απόστολος Σπυρόπουλος και οι δύο Αντιπεριφερειάρχες από την Αρκαδία.

Στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, ο οποίος είπε… «Το σημερινό δυναμικό παρών, στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για νίκη από την πρώτη Κυριακή για να αποκτήσει ο Δήμος μας προοπτική και προκοπή.

Ενωθήκαμε για να πάμε μπροστά. Ενώσαμε ιδέες και εμπειρίες για να συντάξουμε το πρόγραμμά μας.

Ως Δήμαρχος κατασκεύασα έργα πάνω από 30.000.000 ευρώ, τότε με μνημόνια και περικοπές και με πραγματική θητεία λιγότερη από 3,5 ετών.

Αντίθετα, οι πληρωμές του κ. Τζιούμη δεν ξεπερνούν τα 9.000.000 ευρώ σε μια πλήρη θητεία και ε ισχυρή ανάπτυξη της χώρας.

Λίγα μέτρα πίσω μου υπάρχει ζωντανή η εικόνα του τέλματος. Η πλατεία Αγίου Βασιλείου είναι ημιτελής μετά από περίπου δύο χρόνια. Δεν υπάρχει άλλος Δήμαρχος σε όλη την Ελλάδα να μην μπορεί να ολοκληρώσει μια πλατεία σε τόσο διάστημα.

Δεν μπορεί  στα εύκολα, πως μπορεί να πέτυχει στα δύσκολα.

Έργο σύμβολο της αποτυχημένης διοίκησης του το κολυμβητήριο και οι δρόμοι της πόλης.

Ο κ. Τζιούμης πέτυχε στις προεκλογικές εξαγγελίες της τελευταίας στιγμής. Δεν υπήρξε άλλος Δήμαρχος που εξήγγειλε τόσα πολλά σε τόσες λίγες ημέρες. Άρπα κόλα ασφαλτοστρώσεις.

Ακόμα κι αν τώρα στην τούρλα του Σαββάτου, θυμήθηκε να κάνει έργα, εμείς δεν θέλουμε να ταλαιπωρηθεί ο κόσμος για τους δρόμους.

Έχει χαθεί στο δάσος της ανικανότητάς του ο κ. Τζιούμης. Και δεν ξέρει και δεν μπορεί. Όλοι είχαμε την πρόθεση να τον βοηθήσουμε το 2019, αλλά εκείνος αποσωνόμενος στο Δημαρχείο αρνείται να διαβουλευτεί.

Σε κάποιές περιπτώσεις, δεν κατάφερε να προχωρήσει έτοιμα έργα από την προηγούμενη δημοτική αρχή του Δημήτρη Παυλή.

Δεν κάνει δουλειά παντού, κάνει πασαλείμματα παντού.

Οι επενδύσεις στη ΒΙΠΕ φέρουν την υπογραφή του Κώστα Βλάση που σήμερα μας τιμά με την παρουσία του. Κι αυτές ο κ. Τζιούμης τις εμφανίζει ως δικές του.

Για τα υπονοούμενα του κ. Τζιούμη, ότι κάποιοι θέλουν να ξεχρεώσουν. Δεν θα έκανα αυτή την αναφορά αν δεν γινόταν αυτή η προσβλητική του αναφορά στα εγκαίνια. Επειδή, όλοι γνωριζόμαστε του λέω ότι εμείς δεν βρεθήκαμε σε λίστες αδικαιολόγητου ή παράνομου πλουτισμού, τύπου Λαγκάρντ. Εμείς ποτέ δεν καθίσαμε στο εδώλιο κατηγορούμενοι για απάτη κατ’ εξακολούθηση δημόσιου φορέα ούτε σπεύσαμε να καταβάλλουμε το πόσο που καρπωθήκαμε για να αποφύγουμε την ετυμηγορία της ελληνικής δικαιοσύνης.

Πόσους γνωστούς και φίλους ξελάσπωσε, ξεχρέωσε με το ρεκόρ απευθείας αναθέσεων επί θητείας του;

Εκλογή της παράταξης μας σημαίνει ότι τον δήμο διοικούν οι εκλεγμένοι και όλοι όσοι τίθενται στην κρίση σας και όχι οι παρασύμβουλοι, όχι οι παρασυνεργάτες και όχι οι παρατρεχάμενοι.»

Ακολούθησε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου.

29 σχόλια

  • Θοδωρης
    Θοδωρης Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 01:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Τριπλάσιος κόσμος από του Τζιούμη , ο κόσμος είχε φτάσει μέχρι την πλατεία Αρεως δεν μπορούσαμε να περάσουμε.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 16:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Νάναμπα Γιάννη μου, νάναμπα. Δεν μπορείς να ξεφύγεις από το πεπρωμένο σου

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 16:10 Σύνδεσμος σχολίου

    14:52 Εγώ μια διαπίστωση έκανα στο σχόλιό μου, αγάπη. Σε διαβεβαιώ ότι δεν τραβάω κανένα ζόρι. Κανένα όμως. Ο δικός σου τραβάει ζόρι με την τρίτη μπανανίτσα πού' ρχεται στο βάθος. Τι να κάνουμε ρε αγάπη; Κανείς δεν είναι τέλειος. Άλλοι την τρώνε και δροσίζονται κι άλλοι την τρώνε και ζορίζονται. Φιλάκια αγάπη

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 15:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Η χτεσινή συγκέντρωση των ενωμένων, ήταν η ηχηρή απάντηση της πόλης στο τι πραγματικά χρειάζεται η Τρίπολη. Μια γροθιά, προχωράμε μπροστά να φύγουν οι ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΙ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 14:52 Σύνδεσμος σχολίου

    14:24 ¨Πολύ σκασμένο σε βλέπω ρε μάστορα Πολύ ζόρι τραβάς. Ελά να δεις τι θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου στην κεντρική ομιλία. Πάρτο χαμπάρι γέρο, οι Παρακεντέδες τελειώσανε!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 14:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Τρίπολη θέλει μια ενωμένη παράταξη. Ολοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Δεν θέλει αλαζονικό τρόπο άσκησης της εξουσίας, δεν θέλει φωτογραφίες και επιδείξεις. Θέλει σοβαρότητα και έργο Δεν θέλει ανικανότητα και προπάντων άρπα κόλλα δουλειές. Αυτούς που εσείς του Τζιούμη βρίζετε, είναι αυτοί που σας στήριξαν το 2019 Είσαστε αχάριστοι. Αλλά χτες ο κόσμος της Τρίπολης σας έδωσε την απάντηση. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο για την πόλη. Μακριά από παρασυμβούλους και παρατρεχάμνους. Μακριά από εγωπάθειες και από το αλάνθαστο του πάπα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 14:24 Σύνδεσμος σχολίου

    "Μεγάλη συγκέντρωση" λέει το ένα ντουγάνι, "εκεί που είχε φτάει ο κόσμος" λέει το άλλο. Κι όλα αυτά σε ένα στενό 1Χ1 και με 300+ υποψηφίους (έξω οι γυναίκες τους), που ακόμα και 100 νοματαίοι να πήγαιναν πάλι γεμάτος θα φαινόταν ο δρόμος. Στη συγκέντρωση του Τζιούμη που το πλάτος του δρόμου είναι το τριπλάσιο και ο κόσμος είχε φτάσει μέχρι το Bertolucci με τα ρούχα από τη μία πλευρά και μέχρι το παλιό δημαρχείο και πλέον από την άλλη, μας είπαν ότι δεν είχε κόσμο και ότι ο κόσμος ήταν μόνο οι υποψήφιοι με τις γυναίκες τους. ΟΚ. Καλή θητεία στον πάγκο και πάλι μπανανόπαιδα

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 13:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Εεε παιδιά εκεί στο Τζουμέικο, αφήστε τις απειλές ,τα ύποπτα τηλεφωνήματα και τις καταγγελίες γιατί νομίζετε μάλλον ότι δεν θα μαθευτούν. Το να επηρεάζετε κάποιον να σας ψηφίσει με εκβιασμό μάλλον θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα στην κάλπη. έχουνε να πέσουνε πολλές κουφές ψήφοι !

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 13:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΣΕ 3ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΖΙΟΥΜΗ.
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΧΗΡΗ

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 13:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ όμορφη και στοχευμένη ομιλία! Η παρουσία του κόσμου τεράστια και ας θέλουν κάποιοι να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα!

  • Ν.ΦΩΚΑΣ
    Ν.ΦΩΚΑΣ Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 12:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ-ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΕ ΑΓΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 12:09 Σύνδεσμος σχολίου

    πολυς κοσμος και με αξιοπρεπεια!
    οχι λαγοι και παρα-τρεχαμενοι....
    και ΟΧΙ σε ημερα εθνικου πενθους,οπως εκανε ο κωστακης τα εγκαινια του.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 11:31 Σύνδεσμος σχολίου

    με το βοσνο με τον τσαμουλο με τον κακλαμανο με τον σωτηρακη κι με τ αλλα παιδια .. ετοιμάζονται για ρεσαλτο στο Δημο. Πιστευω οτι οι δημοτες δε θα το επιτρεψουν ....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 10:16 Σύνδεσμος σχολίου

    "Επειδή, όλοι γνωριζόμαστε του λέω ότι εμείς δεν βρεθήκαμε σε λίστες αδικαιολόγητου ή παράνομου πλουτισμού, τύπου Λαγκάρντ. Εμείς ποτέ δεν καθίσαμε στο εδώλιο κατηγορούμενοι για απάτη κατ’ εξακολούθηση δημόσιου φορέα ούτε σπεύσαμε να καταβάλλουμε το πόσο που καρπωθήκαμε για να αποφύγουμε την ετυμηγορία της ελληνικής δικαιοσύνης.

    Πόσους γνωστούς και φίλους ξελάσπωσε, ξεχρέωσε με το ρεκόρ απευθείας αναθέσεων επί θητείας του;

    Εκλογή της παράταξης μας σημαίνει ότι τον δήμο διοικούν οι εκλεγμένοι και όλοι όσοι τίθενται στην κρίση σας και όχι οι παρασύμβουλοι, όχι οι παρασυνεργάτες και όχι οι παρατρεχάμενοι.»

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 09:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγαλη συγκεντρωση με πολλα χαμογελα!
    Αφηστε το τζουμεικο να ανησυχει και να κανει καταγγελιες-ρουφιανιες...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 09:16 Σύνδεσμος σχολίου

    όσο στηρίζει ο Τσιαμούλος τόσο οι σοβαροί νεοδημοκράτες γυρνούν την πλάτη στον Γιάννη και πάνε "πακέτο" στον Τζιούμη όπως έγινε και το 2019.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 08:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεχρι και ο Τζουμης πρέπει να ηταν στα εγκαινια.. βασικα εκει που ειχε φτασει ο κοσμος ηθελε δεν ηθελε ο μαυρος, ητανε!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 06:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Το να βλέπεις έργο τζιουμη πρέπει να έχεις πρόβλημα στα μάτια πλατεία ματζουνιο π. Χ και. Να θέλεις να σε θεωρούν χαζό πάραπολη χαζο

  • Νίκος
    Νίκος Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 02:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Tζουμάκο με τον Παρά σου πας σήμερα σπίτι σου

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 01:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Και το δρομάκι που μηλαγε ο Σμηρνιωτης και ο δρόμος που μηλησαι α τζιουμης είναι έργο Σμηρνιωτη ένα έργο τζιουμη θα μας γραψεται

  • Μακ
    Μακ Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 01:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Πονάει αλλά θα βγει από την πρώτη Κυριακή ο Σμυρνιώτης.

  • takis
    takis Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 00:01 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΩ.ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΥΝΕΙ !

  • Ανωνυμος
    Ανωνυμος Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 23:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Τζιουμης και πάλι Τζιουμης!!!
    Ένα παιδί με ήθος και αξιοπιστία και με άριστη επιλογή συνεργατών
    Δήμαρχε Σε Ευχαριστούμε, δούλεψες για την πόλη και τα χωριά μας

  • Χαχα
    Χαχα Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα κατάλαβα γιατί στριμωχτηκατε σε αυτό το μικρό δρομάκι....για να δειχνετε πολλοί!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 22:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματικά για να βγαίνεις και να λες πως η δημοτική αρχή δεν έχει κάνει έργο πρέπει να είσαι πολύ χαζός ..

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 22:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Και εσύ θα την βγάλεις από το τέλμα...... για γέλια είσαι.....

  • Ψηφοφόρος
    Ψηφοφόρος Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 21:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Από την στιγμή που πήγε ο Βλασης εκεί θα ψηφίσω Τζιούμη

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 21:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ότι έχει θράσος και μιλάει ο κύριος Σμυρνιώτης για τον Δήμαρχο και αμφισβητεί το έργο που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια είναι παράλογο πραγματικά. Τι νομίζει ; Ότι είμαστε ακόμα στην προηγούμενη δεκαετία που ο κόσμος ήταν πιο εύκολα χειραγωγήσιμος και μπορεί να πείσει τους ψηφοφόρους πως είναι πιο ικανός δήμαρχος από τον Τζιούμη; Πραγματικά εάν κερδίσει τις εκλογές είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 21:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Σμυρνιώτης ο επόμενος δήμαρχος Τρίπολης !!!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...