Menu
RSS
Τρίτη, 01/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Περαιτέρω βελτίωση της διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με την τοπική κοινωνία και τις επιχειρήσεις προτείνει ο Κωνσταντίνος Μαλιφούκας

Περαιτέρω βελτίωση της διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με την τοπική κοινωνία και τις επιχειρήσεις προτείνει ο Κωνσταντίνος Μαλιφούκας

Σε συγκεκριμένες ιδέες και προτάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να υλοποιηθούν στον Δήμο Τρίπολης προχωρά, με γραπτή παρέμβασή του, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, κ. Κωνσταντίνος Μαλιφούκας.

Ο κ. Μαλιφούκας είναι υποψήφιος. με τον συνδυασμό "Τρίπολη Αύριο" του Κώστα Τζιούμη.

 

"Συνδημότισσες, συνδημότες,

Αρχικά θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τι θα μπορούσε να αποτελέσει αφορμή στο να ασχοληθεί ένας νέος με την τοπική αυτοδιοίκηση και ποια είναι η κινητήριος δύναμη για κάποιον να λάβει την απόφαση να συμμετέχει στην εκλογική αναμέτρηση. Η απάντηση στο ερώτημα για μένα προσωπικά, μπορεί να προέλθει αυθόρμητα και είναι η πηγαία ανάγκη για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, καθώς ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέα άτομα, καταρτισμένα επαγγελματικά με όρεξη να προσφέρουν.

Ακολούθως, ας απαντήσουμε στο σημαντικότερο ίσως ερώτημα των αυτοδιοικητικών εκλογών το οποίο είναι το εξής: «Τι ζητούν οι πολίτες;»

Καθαριότητα, αίσθημα ασφάλειας και μια φιλική προς τον πολίτη πόλη, πάντα με αίσθημα σεβασμού προς τις ανάγκες των πολιτών.

IMG d938ffb6526de909269ca37246599521 V 1

Ως νέος υποψήφιος, ενδεικτικά θα αναφέρω κάποιες από τις ιδέες που από πλευράς μου θα επιθυμούσα να υλοποιηθούν. Αυτές είναι οι εξής:

  • Περαιτέρω βελτίωση της διασύνδεσης – συνεργασίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με την τοπική κοινωνία και τις επιχειρήσεις που εδρεύουν στην πόλη μας. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω περισσότερων ερευνητικών προγραμμάτων και εργαστηρίων αλληλεπίδρασης του Πανεπιστημίων με τους φορείς της τοπικής κοινωνίας, καθώς τα οφέλη μπορεί να είναι αμφίδρομα.
  • Ενίσχυση της παρουσίας σεμιναρίων με θέμα τις πρώτες βοήθειες σε κάθε σχολική δομή καθώς και σε κέντρα εκπαίδευσης ενηλίκων.
  • Αύξηση της παρουσίας, μέσω διαύλου επικοινωνίας, των προβληματισμών και απόψεων των νέων, με ανοιχτές προς το κοινό ομιλίες σχετικά με θέματα καθημερινότητας και προτάσεων βελτίωσης.

Η εκλογική αναμέτρηση πλησιάζει και η επιλογή είναι κρίσιμη μέσω της ψήφου μας. Η συνέχιση της βελτίωσης των χωριών μας καθώς και οι προσπάθειες να καταφέρει η Τρίπολη να παραμείνει σε τροχιά ανάπτυξης και να αποτελέσει πρότυπο Δήμου, δεν πρέπει να ανακοπεί.

Οι νέοι αποτελούν το μέλλον και πρέπει να νιώθουν τις δημοτικές αρχές δίπλα τους και με την παρουσία τους να συνεπικουρούν στην προσέλκυση και αξιοποίηση αυτών, έχοντας πάντα ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας αναφορικά με τους προβληματισμούς τους. Παράλληλα, τα έργα αναπλάσεων, τα έργα πολιτισμού και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, αποτελούν πυλώνα προσέλκυσης και δημιουργίας περαιτέρω ευνοϊκών συνθηκών για την βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών, χωρίς κανέναν αποκλεισμό.

Με εκτίμηση,

 Μαλιφούκας Κωνσταντίνος"

-----------------------

Στοιχεία επικοινωνίας

Κινητό: 6981.039363

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...