Menu
RSS
Σάββατο, 05/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Και ο Δήμος Σωτηρόπουλος υποψήφιος με τον Κώστα Τζιούμη

Και ο Δήμος Σωτηρόπουλος υποψήφιος με τον Κώστα Τζιούμη

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ…, σήμερα 1 Σεπτεμβρίου 2023, ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης την παρουσίαση των νέων υποψήφιων συμβούλων του για τις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Δημήτριος (Δήμος) Σωτηρόπουλος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κώμη Αρκαδίας και ζει μόνιμα στην Τρίπολη τα τελευταία χρόνια.

Είναι πτυχιούχος Λογιστής της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας Πατρών (Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδος).

Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων απασχολήθηκε κατά περιόδους στον ιδιωτικό τομέα και από το έτος 2000 εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (δικαστικές φυλακές Τρίπολης).

Το 2016 με την αρωγή και τη συμμετοχή των συμπατριωτών του, ίδρυσε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κωμιωτών «Η Κώμη» στον οποίο ήταν πρόεδρος 4 χρόνια, προάγοντας την αξία του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς στον τόπο του.

Ως αιρετός από το 2014 έως το 2019 υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου Τρίπολης από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου της Δημοτικής Ενότητας Λεβιδίου.

Διετέλεσε στο παρελθόν πρόεδρος του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς των δικαστικών φυλακών Τρίπολης & εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης.

Είναι αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης (ΔΕΠΕ) από το 2019 έως και σήμερα, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου Δήμου Τρίπολης (ΝΠΔΔ) καθώς και εκλεγμένο μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας.

«Ασφαλώς είμαι πολιτικοποιημένο άτομο, πιστεύω στη δύναμη της συλλογικότητας και της συνεργασίας και θεωρώ ότι, όταν συμφωνούμε σε βασικές αρχές και έχουμε κοινό όραμα για το μέλλον του τόπου μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια αποτελεσματική ομάδα παρά τις διαφορετικές μας ιδεολογίες και την οποιαδήποτε πολιτική ένταξη για μια επιτυχημένη διοίκηση του Δήμου Τρίπολης.

Συμμετέχω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη του Κώστα Τζιούμη «Τρίπολη Αύριο».


Δεσμεύομαι με συνέπεια ότι θα εργαστώ για την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής όλων των συνδημοτών μου, με έμφαση στις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες ενώ η επίλυση των προβλημάτων των χωριών του Δήμου μας, θα αποτελέσει προτεραιότητα μου στη βάση του σεβασμού και των ίσων ευκαιριών για όλους τους πολίτες του Δήμου.

Θα είναι τιμή μου να συμμετέχω στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και να συνεργαστώ ακόμη και με ανθρώπους με διαφορετικές απόψεις και αντιλήψεις αλλά με ένα κοινό στόχο που δεν ειναι άλλος από τον σωστό σχεδιασμό και την υλοποίηση των αναγκαίων έργων υποδομής και ανάπτυξης, ενός Δήμου που θα επενδύει σε κρίσιμους τομείς, όπως είναι ο τουρισμός, ο πολιτισμός, η κοινωνική πολιτική και ο ψηφιακός μετασχηματισμός.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να σχεδιάσουμε και να πετύχουμε μαζί την Τρίπολη που μας αξίζει, την Τρίπολη του δικού μας Αύριο.»

https://www.tripoliavrio.gr/

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 17:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως το κολυμβητήριο η πλατείες το δικό σας παρών και αύριο είναι μόνο Γαρμπή και δημοτική αστηνωμια

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...