Menu
RSS
Πέμπτη, 03/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Ο Σμυρνιώτης καλοσωρίζει στην παράταξη Τρίπολη - Ενωμένοι Μπροστά τον Παναγιώτη Κοκοσιέλη

Ο Σμυρνιώτης καλοσωρίζει στην παράταξη Τρίπολη - Ενωμένοι Μπροστά τον Παναγιώτη Κοκοσιέλη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη Τρίπολη - Ενωμένοι Μπροστά τον Κοκοσιέλη Χ. Παναγιώτη.

Ο Παναγιώτης είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.
Φοίτησε στην Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών.
Από τα εφηβικά του χρόνια, συμμετέχει στον Χορευτικό Όμιλο Τρίπολης, στον Σύλλογο Αντισφαίρισης Τρίπολης, στην ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Στενού και στην ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου «Εθνικός Κιμμερίων», Κατηγορίες Α’ Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Ξάνθης.
Το 1995 εγγράφεται στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος.
Το 1997 εργάζεται στην εταιρεία CulliganHellas AEBEE, στην Αθήνα ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (Σχεδιαστής - Ηλεκτρομηχανολογικά - Συντήρηση & Επισκευή Συσκευών) για έναν χρόνο.
Από το 1998 έως το 2006 είναι υπάλληλος της Εταιρείας «Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Ηπείρου – Δυτ. Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων» για τη Διαχείριση του Γ’ ΚΠΣ, με έδρα το Επιμελητήριο Αρκαδίας.
Από το 2006 έως και σήμερα, δραστηριοποιείται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας με αντικείμενο εργασιών Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Επενδυτικά Προγράμματα ΕΣΠΑ κ.ά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ως Ελεύθερος Επαγγελματίας, η ενασχόληση του αφορά μόνο σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Βασικά χαρακτηριστικά του αποτελούν, η επιμονή και η ικανότητα του να διεκπεραιώνει απαιτητικά επιχειρηματικά εγχειρήματα για τον ίδιο και τους πελάτες του, χρησιμοποιώντας τη γνώση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία του.
Παράλληλα, έχει απασχοληθεί ως εκπαιδευτικός στα ΙΕΚ, στον ΟΑΕΔ Τρίπολης στο Τμήμα Μαθητείας καθώς και σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης.
Από το 2009 έως και το 2013 διατελεί Σύμβουλος στη Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου για την Αξιολόγηση - Διαχείριση Επενδυτικών σχεδίων ΕΣΠΑ.
Από το 2007 έως και το 2015 αποτελεί έναν εκ των συνιδρυτών Ομόρρυθμης Εταιρείας Σύνταξης και Διαχείρισης Οικονομοτεχνικών Μελετών στο πλαίσιο των επενδυτικών προγραμμάτων με έδρα την Αθήνα.
Από το 2015 έως το 2022 συνιδρυτής εταιρείας μίσθωσης Ασθενοφόρων με έδρα την Τρίπολη.
Το 2006 διεκδικεί ως Υποψήφιος Δήμαρχος τη Διοίκηση για τον Καποδιστριακό Δήμο Κορυθίου με τον συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΗ για τους δημότες μας».
Υποψήφιος Πρόεδρος για το Επιμελητήριο Αρκαδίας με τον Συνδυασμό «Επιμελητήριο εν Δράσει» με στόχο την ανάδειξη του παραγωγικού, εμπορικού και τουριστικού τομέα της Αρκαδίας το 2011.
Το 1998 επιστρέφει στην Τρίπολη, όπου διαμένει και εργάζεται μέχρι σήμερα.
Γεννήθηκε το 1971 στο χωριό Στενό του Δήμου Τρίπολης.
Κατάγεται από αγροτική οικογένεια, συμμετέχοντας από τα νεανικά του χρόνια σε αγροτικές εργασίες και λαϊκές αγορές, αντιλαμβανόμενος την αξία της δουλειάς και της συνεχούς προσπάθειας.
Παντρεμένος με τη Κωνσταντίνα Γιαννίκα και έχουν ένα παιδί.
Βασικές αξίες του είναι η διαφάνεια, η τιμιότητα και η αξιοκρατία ενώ παράλληλα είναι λάτρης του γόνιμου διαλόγου και της ομαδικότητας.
«Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για Δημοτικός Σύμβουλος με τη διευρυμένη παράταξη Τρίπολη-Ενωμένοι Μπροστά με επικεφαλής τον Γιάννη Σμυρνιώτη.
Με όραμα και όρεξη για δουλειά, στόχος μου είναι μια νέα προοπτική στον Δήμο Τρίπολης!
Στην οικονομία, τον πολιτισμό, στην αγροτική παραγωγή και σε όλους τους τομείς που κάνουν τη ζωή των πολιτών καλύτερη και ευκολότερη.
Αγαπώ τον τόπο μου, και εδώ και χρόνια αγωνίζομαι γι' αυτόν, όντας στο παρελθόν υποψήφιος Δήμαρχος Κορυθίου καθώς και υποψήφιος Πρόεδρος για το Επιμελητήριο Αρκαδίας.
Πιστεύω στις δυνατότητες της Τρίπολης .....Μαζί- Ενωμένοι Μπροστά-, μπορούμε να τα καταφέρουμε!
Το αξίζουμε. Το αξίζει η δική μας Τρίπολη!»
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

21 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 12:00 Σύνδεσμος σχολίου

    09:59 Όλοι ξέρουν ποιός μπετόστοκος είναι. Κι αυτρός νομίζει ότι μας κοροϊδεύει όλους. Φταίω τώρα εγώ να γράψω το ονοματεπώνυμό του ή μηπως θα μου κάνει μήνυση το ταγάρι; Άσε που και να το γράψω δεν θα το περάσει ο admin του kalimera

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 09:59 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ... ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ. ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ Η ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ (ΛΑΓΟΣ, ΚΛΕΙΩ, ΜΑΚΑΡΟΥΝΗΣ). ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΥΝ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 19:21 Σύνδεσμος σχολίου

    ΛΑΓΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΖΑΠΑ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΠΙΡΕΣ ΑΠΟΨΕ;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 15:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Γιάννη μάζεψέ τους ρε συ αυτούς τους 2-3 που γράφουν συνέχεια σχόλια. Δεν καταλαβαίνεις ότι σου κάνουν πολύ μεγαλύτερη ζημιά από αυτή που θα πάθεις; Εκτός κι αν τους έχεις βάλει εσύ ο ίδιος. Ή ακόμα χειρότερα αν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς που γράφουν σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 15:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην ανησυχείτε όσο έχει τον ερωτίλα ο Τζιούμης δεν έχει κανέναν ανάγκη. Έχει δεσμευτεί στον αλάθητο πως έχει ολους τους προέδρους υπό έλεγχο.

  • Ηλιας
    Ηλιας Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 10:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Τζιουμη παρε αγκαζε παρακεντε,λαγο,μακαρουνη,κλειω και σπιτια σας...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 08:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Τζιουμη φτάνει με την κοροϊδία των υποψηφίων. Στο τέλος θα χάσεις και αυτούς που έχεις ανακοινώσει. Αλήθεια το φιλαράκι σου που έχει χαθεί τώρα τελευταία μηπως του τράβηξε κανένας το αυτάκι…

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 23:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Λαγός, Κανελλόπουλος, Καρούντζου, Παπαδάτος, Μακαρούνης Οικονομόπουλος, αυτοί πάνε με την μία σπίτι τους. Πιστεύω η τετραετία να τους πήγε καλά! Ειδικά με τα αμμοχάλικα! 15 Αυγούστου κι΄ ένας απλός δημότης μπορεί να δει το χάλι της πλατείας το αφώτιστο συντριβάνι, τις παλέτες τις μπετόβεργες, του σκαμμένους δρόμους, την πλήρη ερημοποίηση της πόλης. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 23:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Λαγός τώρα: Μεγάλη προσωπικότητα, για καμιά γουρνοπούλα, κάνα κρασί για καμιά γαρδούμπα και φωτογραφίες. Γιώργη σπίτι σου.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 23:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Λαγός μια χαρά φτιάχτηκε από το 2019. Κούμπωσε! Ακόμα και με τα άντερά του τσακώνεται. Ο γνωστός Ξερόλας. Θα φάει φούμο που θα είναι όλο δικό του. Ας πάει στον λασπιτζή για ψήφους!

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 22:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Προσέξτε μην Χ...τε με τον Λαγό.
    Κάτι στο άσχετο για να λέμε.
    2000 ψήφους θα πάρει

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακούστηκε πως ο Λαγός χθες απο το Ελαιοχώρι τα έκανε όλα ..τάνα
    Τσακώθηκε με την διοίκηση του συλόγου όπως κάνει πάντα.
    Μάζεψε τον δήμαρχε σου κάνει μεγάλη ζημιά.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 21:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολοι και μόνο ενωμένοι μπορούν να αλλάξουν αυτό το χάλι που προέκυψε επί δημαρχίας Τζιούμη, Λαγού, Κανελλόπουλου, κ.λ.π. Η αλαζονεία τους, αλλά και η εγωπάθειά τους χαρακτηριστική. Δεν είναι τυχαίο, ότι όλες οι παρατάξεις συντάσσονται με την έννοια του ψηφοδελτίου και τον τίτλο ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. Η πόλη υπέφερε και φυσικά κανένα έργο δεν ολοκληρώθηκε. Κανείς δεν περισσεύει και το πρώτο πράγμα που δεν θα συγχωρεθεί στο νέο Δήμαρχο κ. Σμυρνιώτη, είναι να δείξει εγωπάθεια. Οι ενωμένοι τον εμπιστεύονται

  • Πετρος
    Πετρος Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 20:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλυτερος απο κατι μπουρες,κλειουλες και λαγους...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 17:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Τζιούμης όχι μόνο δεν μπορεί να ανακοινώσει υποψηφίους αλλά χάνει και από αυτούς που έχει γιατί τους είχε υποσχεθεί ότι ήθελε να ακούσει ο καθένας από αυτούς για να τους φωτογραφίσει και να τους ανακοινώσει. Τώρα ήρθε η ώρα ο κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε στο τέλος ποιός θα πάει που και ποιός θα μείνει έξω.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 17:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλα νταξει παναγιωτη με τις μελέτες εκέι στο κέντρο μελετών;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 17:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιάννη είσαι πολύ μπροστά ρε μπρο. Μέχρι και ασθενοφόρο εξασφάλισες να σε μεταφέρει που θα σού' ρθει ταμπλάς στις εκλογές

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 17:26 Σύνδεσμος σχολίου

    13.50 Α ρε πόσα ξέρεις. Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. Μ' αυτά τα μυαλά να πηγαίνεις μέχρι τις εκλογές και θα φας καλά

  • Θανάσης
    Θανάσης Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 13:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σμυρνιώτης ανακοινώνει γιατί έχει να ανακοινώσει αξιόλογους υποψηφίους οι οποίοι πηγαίνουν μαζί του για να προσφέρουν είτε βγουν είτε όχι. Ο Τζιούμης δεν ανακοινώνει , γιατί απλά δεν πάει πλέον κανένας μαζί του

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 13:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάλλον η ποιότητα και η δυναμικότητα του ψηφοδελτίου δεν σας επιτρέπει να βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι τώρα έχει μακράν το δυνατότερο ψηφοδέλτιο και μαζί με αυτό έχει κερδίσει και την παράσταση νίκης Σμυρνιοώτης με διαφορά από την πρώτη Κυριακή.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 11:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Η προσπάθεια από τον κ Σμυρνιωτη για την δημιουργία εντυπώσεων καλά κρατεί.Την ίδια μέρα ανακοινώνει δύο υποψηφίους από το ίδιο χωριό σε μονοεδρικη δημοτική ενότητα στην οποία έχει τη δυνατότητα να βάλει το ανώτερο τρεις υποψηφίους.Εκτος αν ανακοινώνει για λόγους εντυπώσεων και υποψηφίους για τις κοινότητες.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...