Menu
RSS
Δευτέρα, 30/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Τη δημιουργία νέας αυτοδιοικητικής παράταξης χαιρετίζει ο Αλέξανδρος Δεληβορίας

Τη δημιουργία νέας αυτοδιοικητικής παράταξης χαιρετίζει ο Αλέξανδρος Δεληβορίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μέσα στη δύνη των θλιβερών πολιτικοοικονομικών  καταστάσεων  της χώρας μας, είναι ελπιδοφόρα και σωτήρια η γέννηση  της παρούσας  ακηδεμόνευτης παράταξης που στόχο έχει τη δημιουργία αυτοδιοικητικού μετώπου που θα σταματήσει τη  καταστροφή της περιοχής μας και θα θέσει τα θεμέλια και την  προοπτική της αναγέννησης  και της πραγματικής αειφόρου ανάπτυξης του τόπου μας.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τρίπολη με καταγωγή από τα Λαγκάδια και από τη Μαντινεία. Οι πρόγονοί μας, μας παρέδωσαν μια περιοχή  πανέμορφη, η οποία συνεχώς υποβαθμίζεται και απειλείται με καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος των βουνών της, καθώς και των ιστορικών μνημείων και κτιρίων των πόλεων της. Η αγάπη μου για τον τόπο μας και το χρέος μου απέναντί τους  με οδήγησαν να συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια.

Είμαι Αρχιτέκτονας Μηχανικός  με πολύχρονη εμπειρία στην αποκατάσταση ιστορικών μνημείων και κτιρίων, και με συνεχή δράση στα κοινά.  Την επιστημονική και επαγγελματική γνώση μου προτίθεμαι ανιδιοτελώς να προσφέρω για την σωτηρία της περιοχής μας.

Χαιρετίζω την δημιουργία της αυτοδιοικητικής παράταξης και δηλώνω  συνιδρυτικό μέλος της,  για ένα αξιοπρεπές  αύριο σε  μια   χώρα ελεύθερη.

Αλέξανδρος Χρ. Δεληβορίας

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...