Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παπαδημητρίου | Ανακοίνωσε επισήμως τη συμπόρευση με Σμυρνιώτη - "Σίγουρος ότι θα πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη"

Παπαδημητρίου | Ανακοίνωσε επισήμως τη συμπόρευση με Σμυρνιώτη - "Σίγουρος ότι θα πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη"
Σε γραπτό μήνυμά του, ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Παπαδημητρίου, αναφέρει ... "Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου πλησιάζουν και όλοι μας θα κληθούμε να πάρουμε θέση, να επιλέξουμε πρόσωπα και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό για την πόλη και τα χωριά μας. Η δική μου απόφαση για συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές ήρθε ως αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και συνειδητής επιλογής.
Σε όλη μου τη ζωή, αλλά και στην αυτοδιοικητική μου πορεία μέχρι σήμερα, προσπάθησα να κινηθώ με αξιοπρέπεια και καθαρότητα. Ποτέ δεν κρύφτηκα από τις επιλογές μου και ποτέ δεν είχα δεύτερες σκέψεις, όταν ζητούσα την ψήφο σας.
Αυτή τη φορά οι δημοτικές εκλογές αποτελούν για εμένα μία απόφαση ατομικής ευθύνης και, ταυτόχρονα, ένα μεγάλο άλμα για την δυναμική επανεκκίνηση που έχει ανάγκη ο Δήμος μας.
Προέρχομαι από την παράταξη του αείμνηστου Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, την οποία υπηρέτησα πιστά για εννέα ολόκληρα χρόνια. Σήμερα ήρθε η ώρα να κάνω την ατομική μου υπέρβαση, πιστεύοντας ότι πρέπει να αλλάξουμε πορεία και να θέσουμε εκ νέου την Τρίπολη και τα χωριά μας σε τροχιά δημιουργίας και ανάπτυξης.
Δε μηδενίζω τίποτα, αλλά παράλληλα δε συγχωρώ την αλαζονεία της σημερινής Δημοτικής αρχής. Δε διαγράφω τίποτα, αλλά συγχρόνως δεν ανέχομαι τη μετριότητα και την προχειρότητα που χαρακτηρίζουν τη Διοίκηση του Δήμου.
Πάνω απ΄ όλα, δεν μπορώ να ξεπεράσω το μηδενισμό του μεγάλου έργου που άφησε πίσω του ο Δημήτρης Παυλής, το οποίο υλοποιεί σήμερα η Δημοτική Αρχή, χωρίς πουθενά να αναφέρει το όνομά του. Ως πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης "Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά", προσπάθησα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο να προστατεύσω αυτή την παρακαταθήκη, που μας άφησε ο αείμνηστος Δημήτρης Παυλής, ωστόσο δεν βρήκα καμία ανταπόκριση.
Σεβόμενος το θεσμικό μου ρόλο έκανα δυναμική, έντονη, αλλά πάντα καλοπροαίρετη και εποικοδομητική κριτική. Παρ’ όλ’ αυτά ως απάντηση, εισέπραξα άρνηση, αδιαφορία και πολλές φορές ακόμα και χλευασμό από εκπροσώπους της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.
Για όλα τα παραπάνω, πήρα την απόφαση σε αυτές τις Δημοτικές Εκλογές να συμπορευτώ με τον πρώην Δήμαρχο Γιάννη Σμυρνιώτη και να θέσω υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη "Τρίπολη - Ενωμένοι Μπροστά".
Εγώ, όπως και άλλα στελέχη της παράταξης του Δημήτρη Παυλή, αναγνώρισα στο πρόσωπο του Γιάννη Σμυρνιώτη έναν ειλικρινή συνομιλητή, έναν άνθρωπο που πραγματικά θέλει να προσφέρει στον τόπο και, κυρίως, διέκρινα το σεβασμό απέναντι σε ό,τι θετικό έχει γίνει στο πρόσφατο παρελθόν του Δήμου μας.
Αγαπητοί συνδημότες,
Με ειλικρίνεια, αμεσότητα και ευγνωμοσύνη απευθύνομαι σε όλους εσάς και σας ζητώ να στηρίξετε, για μια ακόμη φορά, την υποψηφιότητά μου, επιλέγοντάς με να σας εκπροσωπήσω στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης. Σε αυτό το νέο ξεκίνημα σας θέλω όλους δίπλα μου, για να συνεχίσω να παλεύω για το κοινό καλό, για ένα σύγχρονο Δήμο χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις και για μια ισόρροπη τοπική ανάπτυξη, που θα αναδεικνύει την Τρίπολη και θα σέβεται όλα τα χωριά της.
Γνωρίζω καλά ότι και αυτός ο προσωπικός εκλογικός αγώνας θα είναι δύσκολος για μένα. Άλλωστε, σε όλη μου τη ζωή, όπως ξέρετε, έχω αντιμετωπίσει πολλές και μεγαλύτερες δυσκολίες. Αυτές οι δυσκολίες ποτέ δεν με αποθάρρυναν. Απεναντίας με έκαναν πιο δυνατό και κυρίως πιο αισιόδοξο για το μέλλον.
Ελάτε να δώσουμε αυτή τη μάχη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με πολιτικό πολιτισμό, με αξιοπρέπεια και με σεβασμό στον άνθρωπο. Στο τέλος, είμαι σίγουρος ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη. Μια νίκη που θα φέρει και πάλι την ελπίδα και την προοπτική στην Τρίπολη και τα χωριά μας.
Με σεβασμό και εκτίμηση,
Σωτήριος Παπαδημητρίου'

22 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΌΜΠΛΕΞ ΛΈΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ
    ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΟΥΦΛΕΣ ΚΑ ΑΖΟ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 07:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόνο ντροπή. Τίποτε άλλο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 22:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Τους συντρόφους Τάσο Κακλαμάνο και Βόσνο ποτέ με το καλό θα τους ανακοινώσεις κ. Σμυρνιώτη;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 21:46 Σύνδεσμος σχολίου

    18.45 δεν κάθομαι να σχολιάσω όλα αυτά που γράφεις γιατί δεν υπάρχει λόγος. Ο κόσμος ξέρει και γνωρίζει. Το μόνο που θα σού πω είναι ότι σχετικά με την ονομασία δρόμου υπάρχει ομόφωνη απόφαση δημοτικού συμβουλίου η οποία έχει παρθεί.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 21:29 Σύνδεσμος σχολίου

    @18:45 Η υποχρέωση στον Τζιούμη για την στήριξη του Παυλή το 2014 βγήκε το 2019 που οι περισσότεροι απ' την παράταξη Παυλή στήριξαν στον Β' γύρο τον Τζιούμη παρά το γεγονός ότι προεκλογικά ο Τζιούμης διακήρυττε ότι ήταν λάθος του η στήριξη στον Παυλή το 2014. Άρα και η "υποχρέωση" βγήκε και με το παραπάνω και ήλθε η ώρα να πάει σπίτι του ο πιο αποτυχημένος και αχάριστος δήμαρχος όλων των εποχών.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 20:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωτήρη προχώρα δυνατά, άσε τους παρακεντέδες και τους παραδημάρχους να γράφουν και να λένε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 20:37 Σύνδεσμος σχολίου

    20:19 Το χαβά σου εσύ. Η εμμονή σου με τους παρα-τρεχάμενους, τους παρα-δημάρχους και τους παρα-κεντέδες. Εδώ σας φτύνουν κι εσείς νομίζετε ότι βρέχει. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά μάγκα μου

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 20:19 Σύνδεσμος σχολίου

    παρα δημαρχε σταματα να βριζεις αγωνηστες της ζωης οπως ο σωτηρακης δεν ντρεπεσαι

  • Δημότης
    Δημότης Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 18:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωτήρη, λυπάμαι που θα στο πω, αλλά θα φάτε παγωτάκι κασάτο μέσ' το χειμώνα τον Οκτώβριο φίλε. Είσαι δε τόσο αγνώμων και αχάριστος, που γρήγορα ξέχασες σε ποιόν οφείλεις το γεγονός ότι έγινες νοματαίος και σε ξέρουν και δέκα άνθρωποι, ενώ πριν δεν σε ήξερε ούτε η μάνα σου. Πραγματικά σε λυπάμαι. Όσο για το ότι ξαφνικά "αγάπησες" τον Σμυρνιώτη, την ειλικρίνειά του και την προσφορά του, άλλα λέγατε στις εκλογές του 2014 με τον αείμνηστο αρχηγό σας. Το ξέχασες; Και προεκλογικά, αλλά και καθόλη τη διάρκεια της πενταετίας σας στο δήμο. Δεν πέρναγε δημοτικό συμβούλιο ή συνέντευξη του Παυλή, δική σου, των συμβούλων ή των αντιδημάρχων σας που να μην μηδενίζατε το έργο και την προσφορά του Σμυρνιώτη. Αυτού δηλαδή του οποίου τώρα πλέκεις το εγκώμιο και με τον οποίο συμπορεύεσαι. Δυστυχώς για σένα όμως ή τουλάχιστον για σας τους εναπομείναντες από τη διαλυμένη πρώην παράταξή σας που αίφνης αγαπήσατε όλοι τον Σμυρνιώτη, δεν έχουμε κοντή μνήμη και θυμόμαστε πάρα πολύ καλά τι λέγατε και τι κάνατε. Όπως και την "κολεγιά" που πήγατε να κάνετε με τον Σμυρνιώτη μαζί με τον άλλο αποτυχημένο υποψήφιο δήμαρχο τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών και ο κόσμος σας τιμώρησε δεόντως. Έτσι λοιπόν θα πράξει και τώρα. Στο ξαναλέω. Ο κόσμος δεν έχει κοντή μνήμη. Θυμάται. Και τιμωρεί όταν καταλάβει ότι κάποιοι σαν και σένα, σαν και σας της διαλυμένης πρώην παράταξης, τον θεωρούν ηλίθιο και χάπατο. Όσο για το ...μεγάλο έργο και την παρακαταθήκη που άφησε πίσω του ο συχωρεμένος ο Παυλής, ας μην το σχολιάσω καλύτερα. Μικρή πόλη είμαστε και γνωριζόμαστε μεταξύ μας, γι' αυτό δεν χρειάζεται και να δουλευόμαστε μεταξύ μας. Διαφωνώ και σε κάτι άλλο μαζί σου, πάντως. Είσαι το λιγότερο ασεβής που πρότεινες να δοθεί στη μνήμη του Παυλή το όνομά του σε έναν κεντρικό δρόμο της πόλης. Εγώ θα πρότεινα να του φτιάξουμε έναν ανδριάντα και να τον τοποθετήσουμε στη μέση της πλατείας Κολοκοτρώνη και να την ονομάσουμε "πλατεία ευεργέτου Δημητρίου Παυλή". Τι λες; Δεν θα ήταν καλύτερο; Τόσα ...έργα άφησε πίσω του. Καλή αντάμωση λοιπόν, όχι στα γουναράδικα, όπως λέει η φράση του Βελουχιώτη, αλλά στις κάλπες τον Οκτώβριο. Εκεί θα σας λυθούν όλες οι απορίες

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 16:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρίζουν τα κόκαλα του Δημήτρη

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 14:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωτήρη η (μπόμπα) έσκασε στα χέρια σου.

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 14:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Το παιδί θαύμα αφού είπε την λέξη ΠΡΟΠΟ θα φροντίσει να εκπαιδευτεί στην σχολή Σμυρνιώτη.
    Γιάννη είσαι πολύ έξυπνος.

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 14:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Ζήκο και εσύ και ο Σμυρνιώτης τι αισθάνεστε με την αγγαλιά στην φωτογραφία;
    Είναι ο άλλος δρόμος για τον σοσιαλισμό.
    Χαμογελάει σπέσιαλ και από τους δύο.
    Χαζό χαρούμενο

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 14:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ζήκο εάν βλέπεις τεχνοκρατικά την καρέκλα του αντιδήμαρχου και όχι πολιτικά είσαι φάουλ.
    Εάν δεν σε θέλει ο Τζιούμης εσύ και κάτι άλλοι, εάν είχατε αξιοπρέπεια θα καθίσετε σπίτι.
    Αλλά την ζωή σου την χαρακτηρίζει μιζέρια.

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 14:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Κροκοδείλια δάκρυα από τον Αρλούμπα για την καρέκλα.
    Ζήκο ο Τζιούμης βοήθησε τον Παυλή να γίνει δήμαρχος.
    Εσείς τον πήγατε στο 13% όχι ο Τζιούμης.
    Να δεις στον καθρέφτη τα πολιτικά χάλια σου.
    Δεν συμφωνούσα με μερικούς που σε έβρισαν, αλλά τώρα καταλαβαίνω.
    Είσαι τόσο άξεστος απέναντι στην βαθειά πολιτική ανάλυση που μόνο κακό μπορεί να κάνεις στην πόλη

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 12:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωτο σταματα να προκαλείς διότι τα ΡΊΧΤΕΡ σέ κάποιους επαγγελματίες της πόλης είναι πολλά καί κινδυνεύουν να κατεδαφιστούν.Ξερεις εσύ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 12:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Το καθεστώς, γιατί περί καθεστώτος πρόκειται Τζιούμη, τελείωσε! Λαγός, ερωτίλας Μακαρούνας Helen Σερίφης κ.λ.π. κομπάνια σπίτια σου

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 11:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα σε φάει η μαρμάγκα Σώτο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 10:57 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ.Η ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΑΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΖΙΟΥΜΗ ΚΑΙ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ .ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΒΡΙΖΕΣ ΤΟΝ ΤΖΙΟΥΜΗ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 10:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Σας πονάει ο Σώτος γιατί σας λέει κατάμουτρα τις αλήθειες, όπως και ο Τσιαμούλος. Δεν μασάμε μπροστά Σωτήρη. Εκείνος ο Λαγός και εκείνος ο Μακαρούνης σε καθύβριζαν. Δεν ξεχνάει η πόλη. Μπροστά ενωμένοι Σωτήρη

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 10:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα πανηγυρίσετε νίκη αλλά όχι φέτος ίσως σε 5 χρόνια !!!!
    Χαχαχα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 10:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι θα πανηγυρίσετε νίκη να ξαναγυρίσετε στο δήμο εσύ και ο Βόσνος που καταστρέψατε την πόλη. Θα πάρετε στο λαιμό σας και τον Σμυρνιώτη.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...