Η Μαρία Παπάλου - Τσιώρου με τον Κώστα Τζιούμη

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ … σήμερα 21 Ιουνίου 2023, ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης την παρουσίαση των νέων υποψήφιων συμβούλων του για τις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Η Μαρία Παπάλου-Τσιώρου κατάγεται από τα Βέρβενα Αρκαδίας, έχει μεγαλώσει στο Άστρος και ζει στην Τρίπολη από το 1993.
Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Τσιώρο, που δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού στην πόλη μας και έχουν έναν γιο.
Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, με πολύχρονη εμπειρία στη διοίκηση σχολικών μονάδων (Διευθύντρια 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με θέμα: Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση, κάτοχος διετούς Μετεκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Πατρών με εξειδίκευση στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση.
Η ερευνητική της πρόταση αφορά στην καινοτομία στη Δημόσια Διοίκηση.
Έχει παρακολουθήσει μαθήματα στη Νομική του ΑΠΘ.
Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Ιταλικά και είναι πιστοποιημένη στις Νέες Τεχνολογίες.
Από τα πρώτα χρόνια του εργασιακού της βίου, ασχολήθηκε με τα κοινά και έχει υπηρετήσει σε διάφορες αιρετές θέσεις, με τελευταία τη θέση Αιρετού στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας εκπαίδευσης Αρκαδίας.
Σήμερα είναι εκλεγμένη Οργανωτική Γραμματέας του Συλλόγου Συνταξιούχων Υπαλλήλων του Δημοσίου του Νομού Αρκαδίας.
«Συστρατεύομαι με την παράταξη του Κώστα του Τζιούμη, ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΥΡΙΟ, γιατί είμαι ενεργός πολίτης, γιατί στηρίζω την πρόοδο, την αξιοπιστία, την οπτική της Παράταξης και το πιο σημαντικό, γιατί είδα τον Δήμο Τρίπολης να αλλάζει, να βελτιώνεται, να εκσυγχρονίζεται και να αποκτά προοπτική!»
https://www.tripoliavrio.gr/
Σχετικά Άρθρα
- Το έθιμο του Αγιώργη αναβιώνει την Τετάρτη στη Νεστάνη
- "Από το λιγνίτη στην επέλαση των ΑΠΕ στην Αρκαδία: οι επιπτώσεις στην υγεία και στο περιβάλλον"
- Άρης Μουγκοπέτρος | Ακρωτηριάστηκαν τα δύο δάχτυλα του, από την έκρηξη κροτίδας
- Ο Εσπερινός της Αγάπης στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας (εικόνες)
- "Ήταν η κακιά η ώρα, μια κακή στιγμή" | Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στα Τριποταμα που τραυματίστηκε ο Άρης Μουγκοπέτρος
4 σχόλια
-
Για το αηδόνι του Φαλάνθου δουλεύει.
-
Μπράβο Μαρία όλοι οι δάσκαλοι της Αρκαδίας σε στηριζουμευ
-
Τώρα σωθήκαμε
-
Καλή επιτυχία!!