Menu
RSS
Τρίτη, 08/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

«Το γνήσιο Μέλι Ελάτης Μαινάλου Βανίλια δεν είναι προϊόν επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία»

«Το γνήσιο Μέλι Ελάτης Μαινάλου Βανίλια δεν είναι προϊόν επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία»

 Ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας ανακοίνωσε ότι «σε συνέχεια του δελτίου τύπου του ΕΦΕΤ της 13-2-2014, με το οποίο ανακοινώθηκε η ανάκληση του προϊόντος «Μέλι Ελάτης Μαινάλου», με ημερομηνία λήξης 30.9.15, σε συσκευασία των 950gr, που παράγεται από τον Κ. Μουρούτσο, Λαγκάδια Αρκαδίας, λόγω της παρουσίας αντιβιοτικών (τετρακυκλίνες) στο ως άνω προϊόν, σας ενημερώνουμε ότι το γεγονός αυτό αποτελεί ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας, του οποίου μέλος δεν είναι ο ανωτέρω παραγωγός, δεν γνωρίζει, αφού οι σχετικοί έλεγχοι του ΕΦΕΤ βρίσκονται σε εξέλιξη, αν πράγματι το ανακληθέν προϊόν είναι γνήσιο Μέλι Ελάτης Μαινάλου Βανίλια, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων.

Με αίσθημα ευθύνης ενημερώνουμε τους καταναλωτές ότι το γνήσιο Μέλι Ελάτης Μαινάλου Βανίλια, είναι το μοναδικό ελληνικό μέλι με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ) και δεν είναι προϊόν επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Αντίθετα αποτελεί ένα προϊόν με μεγάλη θρεπτική και βιολογική αξία, με μικρή συγκέντρωση σε σάκχαρα. Το γνήσιο μέλι Ελάτης Μαινάλου Βανίλια είναι υψηλής ποιότητας με υψηλές προδιαγραφές παραγωγής, οι οποίες τηρούνται από όλους τους μελισσοκόμους μέλη του συνεταιρισμού μας. Είναι μέλι εύκολα αναγνωρίσιμο διότι είναι πολύ παχύρευστο, με χρώμα υπόλευκο και ξεχωριστό άρωμα βανίλιας το οποίο ποτέ δεν κρυσταλλώνει (ζαχαρώνει).»

 

2 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...