Menu
RSS
Παρασκευή, 18/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Φεστιβάλ «Art4more» στην Τρίπολη (εικόνες)

Φεστιβάλ «Art4more» στην Τρίπολη (εικόνες)
Δελτίο Τύπου ΠΟΜΑμεΑΠΕΛ
Χθες, Πέμπτη 18 Οκτώβριου 2024 ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου κ. Νίκος Καραλής και η διοικητική υπάλληλος του Παραρτήματος Πελοποννήσου της ΕΣΑμεΑ κα Μαίρη Σίδερη παρευρέθηκαν κατόπιν προσκλήσεως στο Φεστιβάλ «Art4more» , που διοργανώθηκε μέσω της συμμετοχής του από το Κέντρο Ημέρας «Αμάλθεια», στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας ψυχικής Υγείας.
Συγχαίρουμε τον γλύπτη κ. Νίκο Φλώρο για την εικαστική επιμέλεια, τους ωφελούμενους του κέντρου, το προσωπικό και όλους τους εμπλεκόμενους γι΄ αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα και την υπέροχη πρωτοβουλία ανάδειξης της σπουδαιότητας της επίδρασης της τέχνης, στην ψυχική υγεία του ανθρώπου, ιδίως στις περιπτώσεις που αντιμετωπίζουν ψυχικές και συναισθηματικές διαταραχές. Τα χαμόγελα και η συμμετοχή των ωφελούμενων στις παράλληλες δράσεις επιβεβαίωσαν όλα όσα αναφέρθηκαν από τους συντελεστές της διοργάνωσης.
Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου εύχεται καλή συνέχεια και δύναμη για επίτευξη των μελλοντικών στόχων της "Αμάλθεια" και δηλώνει συμπαραστάτης και αρωγός, προκειμένου να αποτελούμε μια κοινωνία πρότυπο στη συμπερίληψη των ατόμων με αναπηρία ή/και χρόνιες παθήσεις.
Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

Περισσότερες εικόνες, εδώ. 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...