Menu
RSS
Παρασκευή, 27/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Η υπέροχη καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού Σταθμού της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας (εικόνες - βίντεο)

Η υπέροχη καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού Σταθμού της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας (εικόνες - βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη η καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού Σταθμού «Η Ζωοδόχος Πηγή» της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας.

Ο αντιπρόεδρος διευθύνων σύμβουλος του σχολείου κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος είπε ότι αυτή την ημέρα νιώθουμε χαρά για τους κόπους και την προσπάθεια από τις δασκάλες των παιδιών και λύπη διότι την επόμενη χρονιά δεν θα έχουμε ορισμένα παιδιά.

Ο κ. Βαλασόπουλος υπογράμμισε ότι υλοποιείται το όραμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος και ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους.

Ευχαρίστησε επίσης τις αδελφές Τζιούμη, με το κέντρο ξένων γλωσσών.

Από την πλευρά, του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης έδωσε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που εντυπωσίασαν στη γιορτή, στις δασκάλες και μίλησε για τη συγκίνηση για τα παιδιά που φεύγουν για ένα άλλο σχολείο.

Στη συνέχεια, ο κ. Βαλασόπουλος ευχαρίστησε την κυρία Τσιώση, υπεύθυνη από την υπηρεσία πρόνοιας του δήμου, την κυρία Μπουλούγαρη και τον κ. Σωτηρόπουλο από την Περιφέρεια και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Τεγέας κ. Θεόκλητο, καθώς και τον πατέρα Ιάκωβο, Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, όπως και την κυρία Χριστίνα Ζαμπαθά και τον Χορευτικό Όμιλο.

«Καμαρώσαμε τα παιδιά μας και ακούσαμε τα σχέδιά τους. εμείς οι μεγάλοι καταστρέψαμε το περιβάλλον κι αυτό μας επισημαίνουν απόψε τα παιδιά μας. Και μας είπαν ότι η γη είναι το σπίτι μας και πρέπει να το αγαπάμε και να το φροντίζουμε» είπε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...