Menu
RSS
Δευτέρα, 30/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Στον αποκριάτικο χορό του ΚΑΠΗ ο Γιάννης Σμυρνιώτης (εικόνες)

Στον αποκριάτικο χορό του ΚΑΠΗ ο Γιάννης Σμυρνιώτης (εικόνες)

Στον αποκριάτικο χορό του ΚΑΠΗ Δήμου Τρίπολης παρέστη και μίλησε ο πρώην Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Σμυρνιώτης.

Μαζί του ήταν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του, Δημήτρης Κοσκινάς, Χριστίνα Ζαμπαθά και Παναγιώτης Κοσκινάς.

Δείτε σχετικές εικόνες.

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 10:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο μπακαλόγατος πέρασε απαρατήρητος. Κανείς δεν τον μνημόνευσε. Κι ας μην τον αφήνει ρούπι τον μπανάνα. Όπου και να πάει, κολημένος σαν στρείδι ο μπακαλόγατος. Άστον ρε συ να πάρει και καμια ανάσα ο άνθρωπος. Είπαμε. Ξεκόλα και λίγο. Αηδία κατάντησες. Δεν σου φεύγει. Μαζί του θα πας. Όπως κι ο φίλος σας ο Δημητράκης ο φροντιστηριάκιας που ντρέπεται να πει ότι θα πάει κι αυτός μαζί του και νομίζει ότι τρώμε χόρτο. Η πόλη τό' χει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι. Είναι γλυκιά η πουτ@@@ η καρεκλίτσα. Αυτή η παράταξη πια με τόση παλατζούρα μέσα δεν θα έπρεπε να λέγεται πλέον "Νέα Τρίπολη" αλλά "Νέα Φορμόλη"

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 10:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο άλλος έκλεψε φωτογραφίες που δεν είναι δικές του και έκανε ανάρτηση στο προφίλ του. Κι ούτε καν αναφορά δεν έκανε από πού τις έκλεψε. Προεκλογική εκστρατεία δηλαδή με φωτογραφίες που θα "δανείζεται" από τα διάφορα ΜΜΕ, όπως και πολλοί άλλοι. Δεν είναι τώρα εποχές να κάνουμε περιττά έξοδα γιατί έχουμε και τον προεκλογικό αγώνα. Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα λέγεται αυτό

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 19:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον Σωτηράκη ξεχάσατε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 18:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Χ€$τηκ€ ο Πολύδωρος πού' ναι στα πόδια γρήγορος. Σιγά τα λάχανα. Πήγε ο Γιάννης στο χορό του ΚΑΠΗ. Που αν δεν ήταν υποψήφιος, ούτε απέξω. Και που πήγε δηλαδή τι έγινε; Άρχισαν να κάνουν τούμπες όλοι από τη χαρά τους;

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...