Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόεδρος ΚΤΕΛ Αρκαδίας: "Κλαίει η καρδιά μου να ξεκινούν λεωφορεία με έναν επιβάτη για τα χωριά μας. Δεν προχωρήσαμε σε καμία αύξηση εισιτηρίου"

Πρόεδρος ΚΤΕΛ Αρκαδίας: "Κλαίει η καρδιά μου να ξεκινούν λεωφορεία με έναν επιβάτη για τα χωριά μας. Δεν προχωρήσαμε σε καμία αύξηση εισιτηρίου"

Η αλόγιστη αύξηση των τιμών των καυσίμων και η συνέχιση φοβίας και οικονομικής δυσπραγίας του κόσμου να ταξιδεύει είναι δύο μεγάλα προβλήματα για το ΚΤΕΛ Αρκαδίας.

Αυτό υπογράμμισε, σε συνέντευξη τύπου, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Νίκος Κουτσόγιωργας, την Τετάρτη (21/12/2022).

Στη συνέχεια τόνισε ότι «παρουσίασε μια αύξηση η πληρότητα, αλλά δεν ήταν τόσο σημαντική».

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι το ΚΤΕΛ Αρκαδίας δεν προχώρησε μια καμία αύξηση της τιμής των εισιτηρίων, κάτι που αποτελεί δόγμα και ξεκάθαρη επιλογή του Προέδρου του ΚΤΕΛ κ. Κουτσόγιωργα.

«Για να πάει ένα λεωφορείο στην Αθήνα θέλει 22 επιβάτες με πλήρες εισιτήριο για να καλύψει το κόστος» είπε επί λέξει, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ψήφιση ενός νέου νόμου που βάζει την τοπική αυτοδιοίκηση να συμμετέχει οικονομικά στο κόστος των αγόνων γραμμών.

«Κλαίει η καρδιά μου όταν ξεκινούν λεωφορεία με έναν επιβάτη για τα Λουτρά Ηραίας και άλλα χωριά. Κι ένας επιβάτης να υπάρχει πρέπει να εξυπηρετηθεί. Αλλά δεν μπορεί να επωμιστεί το βάρος μόνο το ΚΤΕΛ που δεν επιδοτείται» τόνισε ο κ. Κουτσόγιωργας.

Τέλος, ως θετικό στοιχείο ο κ. Κουτσογιωργας ανάφερε τη νέα σύμβαση στον τομέα τη μαθητικής μεταφοράς και για το λόγο αυτό ευχαρίστησε την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...