Menu
RSS
Τρίτη, 17/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκδηλώσεις Απονομής Βραβείων Φωτογραφικού Διαγωνισμού "Στιγμές Δημητσάνας"

Εκδηλώσεις Απονομής Βραβείων Φωτογραφικού Διαγωνισμού "Στιγμές Δημητσάνας"

Το Διασυνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας έχει τη χαρά να ανακοινώσει την εκδήλωση απονομής βραβείων του Φωτογραφικού Διαγωνισμού με θέμα "Στιγμές Δημητσάνας", η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου 2024 στο Διασυνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας.

Ο διαγωνισμός ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ είχε ως στόχο την προβολή της Δημητσάνας και την ανάδειξή της ως έναν μοναδικό φωτογραφικό προορισμό. Υποβλήθηκαν 445 φωτογραφίες από 121 συμμετέχοντες, οι οποίοι αποτύπωσαν μέσα από τον φακό τους τις ομορφιές και τις στιγμές της ιστορικής αυτής περιοχής, προσφέροντας εικόνες που αποκαλύπτουν την πολιτιστική και φυσική της κληρονομιά.

Στην εκδήλωση Απονομής θα παρευρεθούν τα μέλη της κριτικής επιτροπής, που αποτελείται από διακεκριμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας, καθώς και οι νικητές του διαγωνισμού, των οποίων οι φωτογραφίες ξεχώρισαν για την καλλιτεχνική τους αξία και τη σύνδεσή τους με την τοπική ταυτότητα.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις βραβευμένες φωτογραφίες, ενώ οι νικητές θα παραλάβουν τα βραβεία τους σε μια τελετή που θα συνοδευτεί από μικρή δεξίωση με τοπικά εδέσματα.

Επιπλέον, την προηγούμενη ημέρα, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί μια εξαιρετική ομιλία από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας κ. Κυριάκο Κόκκο, με θέμα: "Μεγάλοι Έλληνες Φωτογράφοι – Χρήστος Τσέλιος". Η ομιλία αυτή αποτελεί ένα αφιέρωμα στους σημαντικότερους Έλληνες φωτογράφους και στο έργο τους, με ιδιαίτερη έμφαση στον Χρήστο Τσέλιο, τον διάσημο πορτρετίστα φωτογράφο, γνωστό για τις μοναδικές καλλιτεχνικές του αποτυπώσεις.

Πληροφορίες Εκδήλωσης:

  • Ημερομηνία και Ώρα Ομιλίας : Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 7 μμ.
  • Ημερομηνία και Ώρα Απονομής : Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου: 11 πμ.
  • Τοποθεσία : Διασυνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας
  • Είσοδος : Ελεύθερη

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει την τέχνη μέσα από τα έργα των διαγωνιζομένων, να γνωρίσει το έργο μεγάλων Ελλήνων φωτογράφων και να συμμετάσχει σε συζητήσεις που θα εμπλουτίσουν τη γνώση και την εκτίμηση για τη φωτογραφία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Διασυνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας στο 6972446890 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Κώστας Λάμπρου

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...