Menu
RSS
Δευτέρα, 16/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΔΕΘ | Ο Δήμος Τρίπολης θα βραβευτεί στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης!

ΔΕΘ | Ο Δήμος Τρίπολης θα βραβευτεί στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Ο Δήμος Τρίπολης με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει τη σημαντική διάκρισή του στην κορυφαία δεκάδα των ελληνικών συμμετοχών, για την εκστρατεία ευαισθητοποίησης κοινού στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» για τις δράσεις του το 2023.

Η Εβδομάδα Κινητικότητας είχε ως στόχο την προώθηση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας. Ο Δήμος μας συμμετείχε ενεργά με μία σειρά από δράσεις και εκδηλώσεις που ενθάρρυναν τους πολίτες να υιοθετήσουν πιο φιλικές προς το περιβάλλον συνήθειες.

Η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση των συνεχών προσπαθειών μας να βελτιώσουμε τις υποδομές και τις υπηρεσίες μας, με γνώμονα πάντα το σεβασμό στο περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των δημοτών του.

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων που πλαισιώνουν τη ΔΕΘ, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΝ και άλλων Υπουργείων.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 09:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα βραβευτεί και ο Κοσκωτάς;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 07:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Εφόσον βραβευτήκαμε με αυτό το χάλι που έχει η Τρίπολη, για την προώθηση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας, σκεφτείτε πόσο τραγικές είναι οι υπόλοιπες

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...