Menu
RSS
Πέμπτη, 12/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ASTERAS AKTOR | Τα εισιτήρια για το ματς με τον Βόλο στην Τρίπολη

ASTERAS AKTOR | Τα εισιτήρια για το ματς με τον Βόλο στην Τρίπολη

Εισιτήρια για την 1η αγωνιστική ημέρα των του πρωταθλήματος Stoiximan SuperLeague 2024-2025 με την ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ, θα διατίθενται στο StarStore από την Παρασκευή 23 Αυγούστου έως και το Σάββατο 24 Αυγούστου κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Κυριακή 25 Αυγούστου, τα εκδοτήρια του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 16:30 έως και την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές για όλες τις θύρες είναι: 15€ κανονικό, 5€ παιδικό (παιδιά με ημερομηνία γέννησης μετά από την 01/01/2009)

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 17:00.

Ώρα έναρξης αγώνα: 19:00.

Υπενθυμίζουμε σε όλους τους φίλαθλους το νέο τρόπο εισόδου στο γήπεδο με την αποθήκευση του εισιτηρίου ψηφιακά στο κινητό τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής Gov.gr wallet.

Η διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων παραμένει η ίδια, ωστόσο, αυτά θα πρέπει να αποθηκεύονται ψηφιακά στο Gov.gr Wallet και ο κάτοχος να το επιδεικνύει στους αναγνώστες των τουρνικέ κατά την είσοδό του στην αθλητική εγκατάσταση μέσω της συσκευής του κινητού του τηλεφώνου (smartphone).

Αυστηρές είναι οι ποινές και για όποιον προσπαθήσει να μπει στο γήπεδο χωρίς να έχει στην κατοχή του ονομαστικό εισιτήριο και να έχει κάνει τη διαδικασία μέσω Gov.gr wallet. 

Η αστυνομία θα κάνει συνεχείς προελέγχους και στους παραβάτες θα επιβάλλεται πρόστιμο και θα απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο. 

Κάθε φίλαθλος θα πρέπει να κάνει έγκαιρα ταυτοποίηση και ιδανικά αμέσως με την αγορά του εισιτηρίου του.

Όλες τις λεπτομέρειες για την ψηφιακή αποθήκευση και χρήση του εισιτηρίου σας μέσω του Gov.gr Wallet, αλλά και απαντήσεις σε τυχόν απορίες σχετικές με τη διαδικασία μπορείτε να τις βρείτε στο https://tickets.gov.gr

Για οποιαδήποτε τεχνική δυσκολία αντιμετωπίσετε μπορείτε να απευθυνθείτε στο https://support.gov.gr/guide/index.jsp?type=govgr255

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...