Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τον Ιούλιο το 9ο TRIPolis Rock Fest

Τον Ιούλιο το 9ο TRIPolis Rock Fest
Έφτασε η ώρα που τελειώνει η προεργασία αρκετών μηνών και αρχίζει ο χρόνος να μετρά για το 9ο TRIPolis Rock Fest, Σάββατο και Κυριακή 27 - 28 Ιουλίου στο πάρκο του Πνευματικού Κέντρου της Τρίπολης (εκτός απροόπτου - λόγω των εργασιών που συμβαίνουν). Όλα αυτά με τη συμπλήρωση φέτος των 20 χρόνων από το 1ο φεστιβάλ μας το 2004, με ένα μεγάλο κενό να μεσολαβεί που δεν μας άρεσε καθόλου αλλά με μεγάλη χαρά γιατί η κοινότητα που ξεκίνησε εκείνο το πρώτο φεστιβάλ όχι μόνο βρίσκεται ακόμα εδώ αλλά έχει αυξηθεί και έχει πληθύνει.
Το πρώτο πράγμα που θέλαμε εδώ και καιρό να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε ΟΛΕΣ τις μπάντες και όλους τους μουσικούς που μας έστειλαν και συνεχίζουν να μας στέλνουν τη δουλειά τους. Είναι πραγματικά τόσοι πολλοί που είναι αδύνατο να απαντάμε σε όλους μεμονωμένα, σας ακούμε όμως όλους με πολλή προσοχή και τις περισσότερες φορές με ευχάριστη έκπληξη. Μακάρι να μπορούσαμε να μοιραστούμε με όλη την κοινότητα τις αμέτρητες ώρες που περνάμε - συνήθως τα μεσημέρια στα στούντιο του Δημοτικού Ραδιοφώνου της Τρίπολης - ακούγοντας τις δουλειές όλων σας που μοιράζεστε μαζί μας. Το φεστιβάλ θα έπρεπε να διαρκεί πολλές εβδομάδες για να εμφανιστούν όλα όσα μας άρεσαν οπότε είμαστε αναγκασμένοι να επιλέξουμε υλικό μόνο για δύο ημέρες, αφήνοντας έξω πολλά όμορφα πράγματα.
Στον άμεσο σχεδιασμό μας είναι να γίνουν ραδιοφωνικά αφιερώματα με κομμάτια από όλες τις μπάντες που έχουν στείλει τη δουλειά τους - άσχετα αν συμμετέχουν φέτος ή όχι στο line up - για να μπορέσουμε να μοιραστούμε όσα περισσότερα πράγματα γίνεται.
Σας ευχαριστούμε όλους πολύ!
Με αυτά τα εισαγωγικά, αρχίζουμε από τις επόμενες ημέρες να προυσιάζουμε το φετινό line-up, τις παράπλευρες δράσεις, το beer pass, τα T-shrits και φυσικά τους χορηγούς μας.
ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ: Οι χορηγοί μας δεν είναι ούτε πολυεθνικές ούτε μεγάλες ανώνυμες εταιρείες. Εκτός από το Δήμο Τρίπολης που κάθε χρόνο μας στηρίζει με πολλούς και σημαντικούς τρόπους (χώρος, ήχος κτλ), όλοι οι υπόλοιποι που συμβάλλουν είναι απλά μέλη της κοινότητας που θέλουν με αυτό τον τρόπο να συνεισφέρουν στα έξοδα. Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει για τη φετινή χρονιά, στείλτε μας ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι χορηγίες είναι ανοιχτές στον οποιονδήποτε.
BEER PASS: Οι μύστες μπορείτε να επικοινωνείτε από τώρα για τα απαραίτητα καρτελάκια.
T-SHIRTS: Όσοι θέλετε να προπαραγγείλετε δηλώστε το νούμερό σας για να μπει στην παραγγελία ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.
*Όπως πάντα, το φεστιβάλ είναι ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ, με ελεύθερη είσοδο, τρέχει εθελοντικά από την κοινότητα του TRIPolisRockFest και ο μόνος λόγος που συνεχίζει να υπάρχει είναι εξαιτίας της κοινότητας που συνεισφέρει είτε στα έξοδα είτε με προσωπική εργασία είτε και στα δύο.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...