Menu
RSS
Κυριακή, 20/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας ο ASTERAS AKTOR!

Συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας ο ASTERAS AKTOR!

Σε ένα ματς στο οποίο κανείς δεν ήθελε να χάσει, Λαμία και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0) στο «Αθανάσιος Διάκος», για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με τον Λεωνίδα Βόκολο να παίρνει τον πρώτο του βαθμό στην επιστροφή του στον πάγκο των γηπεδούχων και τον Σάββα Παντελίδη να μη χάνει στη δεύτερη πρεμιέρα του σε αυτόν των Αρκάδων.

Δείγμα της ποιότητας του αγώνα, το γεγονός πως πιο σημαντική στιγμή ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Λεό Αντράντε κεντρικού αμυντικού της Λαμίας, ο οποίος χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα δευτέρου ή και τρίτου βαθμού στον δεξιό του αστράγαλο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, μετά το πρώτο, αναγνωριστικό δεκάλεπτο, οι δυο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Η κεφαλιά του Σαλιού Γκούιντο στο 10’ μέσα από τη μικρή περιοχή δε βρήκε στόχο ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα αυτή του Φεντερίκο Μακέντα, έπειτα από το κόρνερ του Χουλιάν Μπαρτόλο, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ιβάν Κόστιτς.

Με πρωταγωνιστή τον Ανέστη Βλαχομήτρο, οι γηπεδούχοι απείλησαν σε δυο περιπτώσεις, στο 34’ και στο 37’, αλλά ο Κόστιτς ήταν αυτός που χρειάστηκε να επιστρατεύσει τα αντανακλαστικά του στο δυνατό σουτ του Δημήτρη Χουχούμη στο 41’. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τη χρήση του VAR, ωστόσο Τάσος Παπαπέτρου και Μιχάλης Νυδριώτης έκριναν πως δεν υπήρχε χέρι - άρα και πέναλτι - σε προσπάθεια του Βένταντ Ραντόνια.

Σε ένα κάτω του μετρίου παιχνίδι, οι Αρκάδες έφτασαν μια ανάσα από το γκολ στο 74’. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έμεινε στη μικρή περιοχή, αλλά ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κόστιτς που έπεσε αστραπιαία.

Στο 82’ ήταν η σειρά της Λαμίας να απειλήσει από στατική φάση, αλλά η κεφαλιά του Άνχελο Ενρίκεζ στο  πρώτο δοκάρι στο κόρνερ του Νεντίμ Μέκιτς, δε βρήκε στόχο.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τη Λαμία να αναζητά ακόμη την πρώτη της νίκη έπειτα από εκείνη στην πρεμιέρα και τον Αστέρα Τρίπολης να έχει πια τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του.  
  
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών)
Κίτρινες: Φουρτάδο, Νούνιες - Άλχο, Τζανδάρης, Τριανταφυλλόπουλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κόστιτς, Κορνέζος, Αντράντε (24’ Γιαννούτσος), Σιόβας, Ραντόνια, Ρινγκ (73’ Σαραμαντάς), Νούνιες, Μπίκοβ, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος (73’ Μέκιτς), Γκούιντο (59’ Ενρίκεζ)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Τσιντώτας, Ντέλι, Τριανταφυλλόπουλος, Άλχο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (67’ Τζανδάρης), Αλάγκμπε, Καλτσάς (86’ Τζίμας), Μπαρτόλο (90’+3’ Μπιλέ), Κρέσπι (67’ Παλάσιος), Μακέντα

ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΟΥΛΗΣ

© ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περισσότερες εικόνες, εδώ. 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...