Menu
RSS
Πέμπτη, 10/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Τριανταφύλλου και Κοροδήμος | 3 στα 3 για τους αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Τριανταφύλλου και Κοροδήμος | 3 στα 3 για τους αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ. Βαλασόπουλος, το ΔΣ και η προπονητική ομάδα των κ.κ. Μαστρογιαννοπούλου,  Αρβανίτη και Παπαδόπουλου θα ήθελαν να συγχαρούν δημοσίως τους αθλητές  της αγωνιστικής ομάδας Τριανταφύλλου Θάνο, Κοροδήμο Γιώργο και Τριανταφύλλου Γιώργο για την κατάκτηση της 1ης και των δύο 3ων θέσεων στο πρόσφατο τουρνουά στο Smash Open by Top Media

Την 1η θέση κατέκτησε με το απόλυτο των νικών ο Θάνος Τριανταφύλλου κερδίζοντας ένα ακόμα τουρνουά, στο οποίο συμμετείχε. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε στον πρώτο γύρο του Χριστόπουλου Θοδωρή με 2-0 σετ (60,60) και στον δεύτερο γύρο του Κοροδήμου Γιώργου με το ίδιο σκορ 2-0 σετ (62, 62). Στον τελικό του τουρνουά και για την κατάκτηση της 1ης θέσης ο Τριανταφύλλου επικράτησε του Παύλου Παναγιώτη με 2-1 σετ (64, 67, 10-6).

Μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης και την κατάκτηση των δύο 3ων θέσεων έφτασαν οι αθλητές Κοροδήμος Γιώργος και Τριανταφύλλου Γιώργος. Τα παιδιά της ΑΕΚ Τρίπολης στον πρώτο γύρο επικράτησαν των Παπαθανασόπουλου και Αντωνόπουλου με 2-0 σετ (62, 62, και 62 63 αντίστοιχα. Στην φάση των ημιτελικών ο Κοροδήμος ηττήθηκε από τον μετέπειτα νικητή του τουρνουά Τριανταφύλλου Θάνο με  0-2 σετ και ο Τριανταφύλλου Γιώργος από τον Παύλου με 1-2 σετ κατακτώντας τις 3ες θέσεις του Open .

Πολλά Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στους αθλητές του ομίλου μας Τριανταφύλλου Θάνο, Κοροδήμο Γιώργο και Τριανταφύλλου Γιώργο και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, τόσο στην συνέχεια των επόμενων open και ενωσιακών, όσο και καλή πρόοδο στις σχολικές τους υποχρεώσεις.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...