Menu
RSS
Τρίτη, 08/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Εύκολη νίκη για τις νεανίδες του Πελασγού Μεγαλόπολης

Εύκολη νίκη για τις νεανίδες του Πελασγού Μεγαλόπολης
Ένα εύκολο απόγευμα πέρασαν οι νεάνιδες του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ , απέναντι στο αντίστοιχο τμήμα του ¨ΑΡΙΣ¨ Καλαμάτας, το Σάββατο 5-10-2024 στο κλειστό της Μεγαλόπολης .

Από το ξεκίνημα του αγώνα οι αθλήτριες του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ πήραν κεφάλι στο σκορ ,ήλεγχαν τον ρυθμό του παιχνιδιού και δεν κινδύνευσαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Έτσι και αλλιώς αυτά τα παιχνίδια χρησιμεύουν περισσότερο στο να διατηρούν την φόρμα τους οι πιο έμπειρες αθλήτριες και για να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες οι μικρότερες.
Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 28-10 σε χαλαρούς ρυθμούς, το δεύτερο σε 16-10 , με την Μπουζιάνη και την Λιακοπούλου να στέκονται πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο παρουσιάζοντας μια ευχάριστη αθλητικά παρουσία. Στο ημίχρονο η coach Μανιάτη είχε ήδη χρησιμοποιήσει όλες τις αθλήτριες ,με εξαίρεση την Λίλη που λόγο του ελαφρού τραυματισμού της και αποφασίστηκε ότι δεν χρειαζόταν να αγωνιστεί.
Το τρίτο και το τέταρτο δεκάλεπτο ο ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ έπαιξε ακόμη καλύτερη άμυνα περιορίζοντας τις αθλήτριες της Καλαμάτας σε οκτώ (8) και τέσσερις (4) πόντους αντίστοιχα. Καλή η παρουσία σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχε και η Στράγκα που βγάζει στο παρκέ απίστευτη ενέργεια, αλλά θα πρέπει σιγά- σιγά να ελέγχει περισσότερο τον ρυθμό της.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 77-32 και ο επόμενος αγώνας για τις νεάνιδες την προσεχή Κυριακή στο κλειστό του Βλαχιώτη με αντίπαλο τον ¨ΑΣΚ¨ Σκάλας.
Διαιτητές : Καρδαράς- Μητσέας.
¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ Μεγαλόπολης : (Μανιάτη –Τσατσουλής) Μπουζιανη-Παπαδοπούλου-Σουρδή-Κυριακοπούλου-Μιχολιά-Αθανασοπούλου-Στραγκα-Ναστοπούλου-Λιακοπούλου-Λίλη.
ΑΕΠΣ ΑΡΗΣ Καλαμάτας : (Μπακογιάννης ) Νταρζανου-Μήλα-Φλεβάρη-Πετρούλια-Σταυροπούλου-Μπαζιωτοπούλου-Πετράκη –Σταματοπούλου.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...