Menu
RSS
Κυριακή, 06/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Μακριά από την Τρίπολη ... ο ASTERAS AKTOR είναι υπέροχος - Άνετο "διπλό" στην έδρα της Καλλιθέας!

Μακριά από την Τρίπολη ... ο ASTERAS AKTOR είναι υπέροχος - Άνετο "διπλό" στην έδρα της Καλλιθέας!
Ο ASTERAS AKTOR συνεχίζει να εντυπωσιάζει εκτός έδρας, σε αντίθεση με τα αποτελέσματα που έχει μέσα στην Τρίπολη. Την Κυριακή κέρδισε άνετα με 1-3 την Καλλιθέα. Γκολ στο ντεμπούτο του και ο Μακέντα!
 
Το sdna.gr γράφει: "Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χουλιάν Μπαρτόλο, ο Αστέρας Τρίπολης καθάρισε 3-1 την Athens Kallithea στη Λεωφόρο και ξέφυγε από τα χαμηλά της βαθμολογίας. Γκολ ο Μακέντα στο ντεμπούτο του, ασίστ ο Μπιγιέ.

Τη δεύτερη νίκη του στη φετινή Super League πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης το απόγευμα της Κυριακής, στη Λεωφόρο. Στο πλαίσιο της 7η αγωνιστικής, οι Αρκάδες νίκησαν 3-1 την Athens Καλλιθέα και πήραν μια σημαντική βαθμολογική «ένεση», διπλασιάζοντας έτσι τις νίκες τους στο πρωτάθλημα, αφού μετά από αυτή επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, πήραν το «τρίποντο» και στην ιστορική έδρα των «πρασίνων». Ο Χουλιάν Μπαρτόλο με ένα γκολ, μια ασίστ και μια κερδισμένη αποβολή ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κλοντ Μακελελέ.

Για τους νικητές, σπουδαίο ντεμπούτο έκανε επίσης ο Φεντερίκο Μακέντα, σκοράροντας στο παλιό του «σπίτι», ενώ το ίδιο ισχύει και για τον 18χρονο Νταρνέλ Μπιγιέ, ο οποίος «σέρβιρε» το δεύτερο γκολ με έξοχη ενέργεια τρία λεπτά «μέσα» στη δική του πρώτη εμφάνιση. Κομβικό σημείο του αγώνα η αποβολή του Μουτίνιο στο 28' για τρομερά άτσαλο μαρκάρισμα στον Μπαρτόλο, με την Καλλιθέα να ισοφαρίζει στο 45' με πέναλτι του Τζιάνι αλλά να μην μπορεί να πάρει κάτι περισσότερο από το ματς αυτό, μένοντας πίσω στη βαθμολογία."

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...