Menu
RSS
Πέμπτη, 03/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Βουδούρη, Κοτσώνη, Κυριαζή και Λαμπροπούλου του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης τις 1ες θέσεις στο Άργος

Βουδούρη, Κοτσώνη, Κυριαζή και Λαμπροπούλου του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης τις 1ες θέσεις στο Άργος
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ. Βαλασόπουλος, το ΔΣ και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Μαστρογιαννοπούλου θα ήθελαν να συγχαρούν τις αθλήτριες του ομίλου τένις: Βουδούρη Μιλένα, Κοτσώνη Ελένη, Κυριαζή Ζωή και Λαμπροπούλου Σήλια για τις τέσσερις θέσεις που κατέλαβαν στο 16ο Open Athlisis Cup 2024 by Skouras Real Estate.
Το συγκεκριμένο τουρνουά έγινε αθλητικές εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis Club κάτω από εξαιρετικές συνθήκες, τόσο φιλοξενίας, όσο και αγωνιστικές. Οι αθλήτριες Βουδούρη Μιλένα ( 2η θέση), Κυριαζή Ζωή και Κοτσώνη Ελένη (3ες θέσεις) συμμετείχαν στο ταμπλό των γυναικών 14-35, κατακτώντας την 2η θέση και τις δύο 3ες θέσεις αντίστοιχα. Στον πρώτο γύρο των αγώνων Κοτσώνη και Βουδούρη πέρασαν με bye ενώ η Κυριαζή επικράτησε με 2-0 σετ της Στέφου. Στην συνέχεια η Βουδούρη επικράτησε της Παπαγιαννοπούλου με 2-0 σετ, η Κυριαζή της Γιακουμή με 2-0 σετ και η Κοτσώνη της Θεοδοσιάδη με 2-0 σετ. Στα ημιτελικά η Κοτσώνη έχασε από την Βερέμη (νικήτρια του τουρνουά) με 2-0 σετ, ενώ η Κυριαζή ηττήθηκε από την Βουδούρη με το ίδιο σκορ κατακτώντας την 3η θέση του τουρνουά. Η Βουδούρη με εξαιρετικές εμφανίσεις πέρασε στον μεγάλο τελικό όπου ηττήθηκε από την Βερέμη κατακτώντας την 2η θέση του open.
Στην κατηγορία των διπλών η αθλήτρια του ομίλου μας Λαμπροπούλου Σήλια με συμπαίκτρια την Καλτεζιώτη Ελένη κέρδισαν την 1η θέση του τουρνουά καθώς σε 8άρι ταμπλό επικράτησαν διαδοχικά των Καζά- Καζά και Βερέμη – Βερέμη με 2-0 σετ. Στον μεγάλο τελικό βρέθηκαν αντιμέτωπες με τις Κατσαλούλη και Κόλια των οποίων και επικράτησαν με 2-0 σετ κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.
Πολλά συγχαρητήρια και στις 4 αθλήτριες του συλλόγου μας για τις επιτυχίες τους σε ένα ακόμα τουρνουά. Τους ευχόμαστε ανάλογη αγωνιστική συνέχεια !!!
 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...