Menu
RSS
Τρίτη, 01/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Νίκη και καλή εμφάνιση για το παιδικό του Πελασγού!

Νίκη και καλή εμφάνιση για το παιδικό του Πελασγού!
Το παιδικό τμήμα του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ αγωνίστηκε, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής ,εκτός έδρας με τον ¨ΓΑΟ¨ Τρίπολης το Σάββατο 28/9/2021 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
Οι αθλητές του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ μετά το τρίποντο που δέχτηκαν με την έναρξη του αγώνα πήραν το προβάδισμα και δεν το έχασαν σε καμία στιγμή. Η πίεση στην άμυνα, οι αιφνιδιασμοί και η καθοδήγηση έφεραν το 7-19 στο πρώτο δεκάλεπτο και το 19-37 στο ημίχρονο βάζοντας ουσιαστικά τέλος στην υπόθεση του νικητή. Ο Coach Γιαννόπουλος έδωσε χρόνο σε όλους τους αθλητές και αυτοί με τη σειρά τους επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη του παίζοντας ωραίο και απλό μπάσκετ.
Το τελικό 37-71 έφερε την δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια από μια ομάδα που έχει σαν στόχο την φετινή χρονιά να πάρουν συμμέτοχη οι μικροί αθλητές της ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι για κάτι καλό τα επόμενα χρόνια .
Ο Παλαβός με σκορ και σωστή καθοδήγηση, ο Αδαμόπουλος που πήρε πολλά ριμπάουντ και κάλυψε την ρακέτα και ο Τζαμουράνης ξεχώρισαν χωρίς βέβαια να υστερήσει κανένας από τους μικρούς του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨.
Επόμενος αγώνας, σαφώς μεγάλου βαθμού δυσκολίας, με τον ΑΡΚΑΔΙΚΟ στη Μεγαλόπολη το επόμενο Σάββατο.
Με τον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ αγωνίστηκαν : (Γιαννόπουλος) Γιαννόπουλος-Πετρόπουλος-Παλαβός-Μπελιάς-Κούρτης-Αριδάς-Καρδάσης,Μαρίνης-Τζαμουράνης Ι. -Τζαμουράνης Π.- Αδαμόπουλος-Θεοδωρόπουλος.
Με τον ΓΑΟ αγωνίστηκαν : ( Κούγιας) Ξύγκος Ι.- Τζαχρίστας - Κρουμπούζος-Κάβουρας-Σούπος-Ζαφειρόπουλος-Καλογερας-Πετρής-Καλδής-Καρνέζης-Γιαννίκος .

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...