Menu
RSS
Τρίτη, 17/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ASTERAS AKTOR | "Ο Μακελελέ έρχεται και φέρνει μαζί του τον Νάιτζελ Γκιμπς"

ASTERAS AKTOR | "Ο Μακελελέ έρχεται και φέρνει μαζί του τον Νάιτζελ Γκιμπς"
Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκληρώνει την «βόμβα» με τον Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta θα έχει στο πλευρό του τον Νάιτζελ Γκιμπς αλλά και τον Ραφαέλ Φεβρ.

Στον Αστέρα Aktor βρίσκονται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του deal με τον Κλοντ Μακελελέ.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ αναμένεται να είναι στην Ελλάδα έως αύριο, ενώ η δουλειά του πάνω στην ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει μελετώντας όλα τα στοιχεία όλων των παικτών από τα ως τώρα πεπραγμένα τους στις τρεις πρώτες αυτές αγωνιστικές.

Αυτό στο οποίο αξίζει να σταθούμε είναι πως, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, στο πλευρό του δεν θα είναι εν τέλει ο Πολ Κλέμεντ αλλά ο Νάιτζελ Γκιμπς, ο οποίος ήταν βοηθός του Κλέμεντ στις Σουόνσι, Ρέντιγνκ, Σερκλ Μπριζ

Ο 58χρονος έχει τεράστια εμπειρία από το αγγλικό ποδόσφαιρο και την Premier League όντας βοηθός προπονητής ή υπηρεσιακός σε ομάδες όπως οι Γουότφορντ, Ρέντιγνκ, Λιντς, Μίλγουολ, Σουόνσι, ενώ το 2020 ανέλαβε το ρόλο συντονιστή για τα ταλέντα της Τότεναμ, όπου και βρισκόταν μέχρι πρότινος στα τμήματα ανάπτυξης του συλλόγου. Μάλιστα, στη Ρέντινγκ συνυπήρξε στο σταφ του Μακ Ντέρμοτ μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου.

 
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Gazzetta

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...