Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Αστέρα
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής (25/2, 18:00) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί χωρίς θεατές στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (24/2), που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο προπονητής μας κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή.
Αυτή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Αλεξανδρόπουλος, Μπιανκόν, Καμπράλ, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο.
Σχετικά Άρθρα
- Τέσσερις σύλλογοι της Μεγαλόπολης ένωσαν δυνάμεις στο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου! (εικόνες)
- Κοσμάς Αρκαδίας: ο αγώνας στα βουνά συνεχίζεται
- Μητσοτάκης | Επιστροφή δύο ενοικίων για εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, γιατρούς στην επαρχία, νέοι περιορισμοί στο AirBnb και ανακαινίσεις με επιδότηση 90%
- Αγρότες θα κλείσουν την Τετάρτη (17.12.2025) τα διόδια της Νεστάνης!
- Συνάντηση στο Λεβίδι για τις δυνατότητες και προοπτικές θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων






