Ανήλικοι συνελήφθησαν για τις ζημιές σε δεκάδες τάφους σε νεκροταφείο της Κορινθίας
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου υπόθεση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας σε κοιμητήριο στα Εξαμίλια Κορινθίας.
Για την υπόθεση αυτή, χθες (21.4.2023) το βράδυ στα Εξαμίλια Κορινθίας, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) και Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Κορινθίας, συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι ημεδαποί.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο ανήλικους ημεδαπούς.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω ανήλικοι, απογευματινές ώρες της 20.4.2023, στο χώρο του κοιμητηρίου στα Εξαμίλια Κορινθίας, προέβησαν σε εκτεταμένες φθορές σε τουλάχιστον -50- χώρους ταφής νεκρών.
Τέλος, για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ακόμη ένας 35χρονος ημεδαπός για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.





Σχετικά Άρθρα
- Βίλα Τουρκοβασίλη | Εγκρίθηκε με διαφωνίες η κοπή τριών δένδρων στον περιβάλλοντα χώρο - "Έχουν κριθεί επικίνδυνα να πέσουν"
- Αγρότες | Σκέψεις για μπλόκα την Παρασκευή σε διόδια Νεστάνης και κόμβο ΒΙΠΕ
- Αυξάνουν την πίεση οι αγρότες με κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους – Κλείνουν παρακαμπτήριους
- 11 + 1 Αρκάδες στον τομέα αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής
- Εορταστική εκδήλωση «Φῶς ἐκ Φωτός» στη Μεγαλόπολη






