Menu
RSS
Παρασκευή, 27/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Παυλής: «Στο Τουρκοδένδρι θα γίνεται μόνο μεταφόρτωση σκουπιδιών και τίποτα άλλο» (vd)

Παυλής: «Στο Τουρκοδένδρι θα γίνεται μόνο μεταφόρτωση σκουπιδιών και τίποτα άλλο» (vd)
Για τη δικαστική απόφαση που επιτρέπει στο Δήμο Τρίπολης να λειτουργήσει στο Τουρκοδένδρι σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων, μέχρι τις 15 Μαρτίου 2015 και στη συνέχεια θα φεύγουν για την Αθήνα, μίλησε ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.

Τόνισε ότι ουσιαστικά είναι η τεχνική έκθεση που ο ίδιος ο δήμος είχε υποβάλλει, οι προτάσεις του δηλαδή για τον τρόπο που θα γίνει η διαδικασία στην περιοχή.
"Η απόφαση είναι ξεκάθαρη και επιζητούμε τη νομιμότητα, αυτό που λέμε το εννοούμε, ζητήσαμε μεταφόρτωση και τίποτα άλλο" είπε χαρακτηριστικά.
Δεσμεύτηκε ότι μετά το πέρας της διαδικασίας ο χώρος θα μείνει καθαρός και μάλιστα αμέσως μετά ο χώρος θα δοθεί στους δημότες ώστε να δημιουργηθεί δημοτικός λαχανόκηπος.
"Οι κάτοικοι δεν αντιδρούν για την Αγία Τριάδα που έχει δημιουργηθεί μια τεράστια χωματερή και είναι στα ίδια διοικητικά όρια" δήλωσε.
Όσον αφορά στην προσωρινή διαχείριση ενημέρωσε ότι σε ελάχιστον χρόνο αναμένουμε τις αδειοδοτήσεις, είναι θέμα υπηρεσιών, που πρέπει όμως να καταλάβουν όλοι το πρόβλημα και να προχωρήσουν τις γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Αναφερόμενος στον πρώην δήμαρχο Γιάννη Σμυρνιώτη είπε ότι θέλει να νομιμοποιήσουμε τις παρανομίες του (σχετικά με την Αγία Τριάδα), αλλά αυτό δεν θα γίνει ποτέ και μάλιστα θα τρώγαμε 200-300 χιλιάδες ευρώ πρόστιμα αν συνεχίζαμε εκεί.
Β.Π.

8 σχόλια

  • Βασιλική
    Βασιλική Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 10:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε tripolitioti κάνεις λάθος ο Σμυρνιώτης είναι ο μόνος που βοηθάει πραγματικά στο πρόβλημα. Δεν έχει κάνει ούτε μία μήνυση στον Παυλή , ενώ θα έπρεπε.
    Ξεχνάς πόσες μηνύσεις έκανε ο Παυλής και οι παρατρεχάμενοι του στο Σμυρνιώτη?
    Ο Σμυρνιώτης άφησε προίκα στον Παυλή ΚΥΑ, έκτακτη ανάγκη, 5000 τόνους για τη Φυλή. Αφησε στον Παυλή πολλά όπλα για να συνεχίσει.
    Δυστυχώς ο κύριος Παυλής είναι εγωιστής, και δε θέλει να χρησιμοποιήσει όλα αυτά τα όπλα για να μην επιβεβαιώσει το Σμυρνιώτη.
    Με αυτόν τον τρόπο όμως έχει γίνει επικίνδυνος για την υγεία μας. Ας προσέξει γιατί και ο κόσμος έχει τα όρια του.

  • tripolitsiotis
    tripolitsiotis Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 09:34 Σύνδεσμος σχολίου

    αγαπητέ φίλε επειδή έτυχε να είμαι μπροστά σε προσπάθειες για να λήθη το πρόβλημα με τα σκουπίδια θέλω να σου πω ότι η λύσεις που αναφέρεις και είχαν προταθεί ήταν εύκολο να υλοποιηθούν αν δεν υπήρχαν παπαγαλάκια της παλιάς δημοτικής αρχής που για λόγους που μόνο η απερχόμενης διοίκησης γνωρίζει δημιουργούν εμπόδια στη λύση του προβλήματος...

    Αν σε οτιδήποτε κανείς και εσύ έρχομαι και σε μποϊκοτάρω δημιουργώντας ψεύτικες εντυπώσεις δεν θα λύσεις ποτέ κανένα πρόβλημα.
    μην κρυβόμαστε πια πίσω από δικαιολογίες...

  • Σταμάτης
    Σταμάτης Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 02:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε tripolitsioti η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λέγανε οι παλιοί.
    Ο Παυλής μας έπεισε με τις υποσχέσεις του ότι έχει τη λύση και την πατήσαμε όλοι.
    Εάν είχε τη λύση θα την εφάρμοζε από την πρώτη στιγμή και δε θα πήγαινε μία στον Αγιο Κων/νο, μία στο Τουρκοδέντρι και τώρα ψάχνει και στο Βαλτέτσι.
    Ο άνθρωπος αποδείχτηκε τελικά ψεύτης και επικίνδυνος.

  • tripolitsiotis
    tripolitsiotis Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 09:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ μου φίλε δεν έχει σημασία αν είναι 1η 500 σπίτια κοντά σημασία έχει να μην υπάρχει ρύπανση και αν έχετε πέραση έστω και μια φορά από την αγία τριάδα θα δείτε τη περιβαντολογικά εγκλήματα έχουν γίνει στην περιοχή...
    Όσο για την αξιοπιστία του νέου δημάρχου θα έπρεπε να περιμένουμε να κρίνουμε τα έργα του όχι να προδικάζουμε καταστάσεις κατά πως μας συμφέρει...

  • Επώνυμος
    Επώνυμος Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 08:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανακριβές όχι 200-300 χιλιαδες ευρώ πρόστιμα ...200-300 χιλλιάδες ευρώ ..ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ είπε .

  • Νίτσα
    Νίτσα Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 00:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Παράνομος είστε εσείς κύριε Παυλή που κάθε μέρα φορτώνετε στο βιολογικο πετώντας τα σκουπίδια κάτω.
    Αυτά θα κάνετε και στο Τουρκοδέντρι?

  • Γιώτα
    Γιώτα Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 00:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην Αγία Τριάδα που πήγε ο Σμυρνιώτης τα σκουπίδια έχει μόνο 9 σπίτια. Στο Τουρκοδέντρι έχει 500 σπίτια Δημητράκη γι΄αυτό αντιδρά ο κόσμος. Στην Αγία Τριάδα έπεσε μόνο ένα πρόστιμο και αυτό δεν πληρώθηκε ποτέ γιατί ο Σμυρνιώτης δικαιώθηκε στο δικαστήριο.
    Στο Τουρκοδέντρι κύριε Παυλή θέλετε πάνω από ένα εκατομ. για να φτιάξετε όλα αυτά που σας ζητάει η δικαστική απόφαση. Άρα θέλετε να αναθέσετε εργολαβίες για άλλη μια φορά στα φιλαράκια σας και όπως είπε η Δογάνου να κάνετε και ένα δωράκι στην Τέρνα.
    Αίσχος !!!

  • ανώνυμος
    ανώνυμος Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 22:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΜΗΤΣΟ

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...