Menu
RSS
Παρασκευή, 27/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Παυλής: «Ο Σμυρνιώτης έκλεισε τα parking – Πλέον, θα ελέγχονται τα πάντα» (vd)!

Παυλής: «Ο Σμυρνιώτης έκλεισε τα parking – Πλέον, θα ελέγχονται τα πάντα» (vd)!
Για το λόγο που δεν παρατάθηκαν οι μισθώσεις για τα parking (που είχαν μισθωθεί από το Δήμο) ώστε να μπορεί να εξυπηρετηθεί ο κόσμος, αλλά και για τον τρόπο που θα λειτουργήσει ο δήμος στο εξής, μίλησε σε σημερινή συνέντευξη τύπου, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής.
Για τα κλειστά parking είπε "στις 31 Αυγούστου έκλεισαν τα πάντα γιατί η μίσθωση είχε γίνει μέχρι τότε χωρίς παράταση και μάλιστα υπήρξαν πρωτόκολλα παράδοσης - παραλαβής περίπου στο τέλος Αυγούστου, που ουσιαστικά ο ίδιος ο κ. Σμυρνιώτης τα έκλεισε".
Δήλωσε ότι θα υπάρξει νέα μίσθωση, ήδη το ετοιμάζει η αρμόδια υπηρεσία, θα ακολουθηθεί διαγωνιστική διαδικασία για χώρους που ο δήμος θα επιλέξει και είτε οι ίδιοι είτε νέοι που ενδιαφέρονται μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.
Όσον αφορά στο κόστος λειτουργίας τους, υποστήριξε ότι μέχρι τώρα λειτουργούσαν χωρίς να εισπράττει ο δήμος τίποτα και στοίχισαν στο δήμο πάνω από 250 χιλιάδες ευρώ.
Αναφερόμενος στην ελεγχόμενη στάθμευση είπε ότι δε λειτούργησε ποτέ και πουθενά και γενικότερα δεν υπήρξε έλεγχος και αστυνόμευση σε τίποτα, κάτι το οποίο τώρα θα σταματήσει να υφίσταται και για τις θέσεις στάθμευσης και για τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Ενημέρωσε ότι πριν από λίγες μέρες ο δήμος πήρε έγκριση από την αποκεντρωμένη περιφέρεια ώστε 3 δημοτικοί υπάλληλοι να κάνουν τον έλεγχο. Επιπλέον, αναμένεται η πρόσληψη των δημοτικών αστυνομικών από την ελληνική αστυνομία, που ήταν παλιά στο δήμο, ώστε να συνεχίσουν το έργο τους.
Τέλος τόνισε ότι "ο καθένας έκανε ότι ήθελε μέχρι σήμερα, δεν υπήρχε ελεγκτικός μηχανισμός, αυτό θα αλλάξει και ο έλεγχος θα υπάρξει παντού πλέον". 

Μ.Σ.

4 σχόλια

  • Επώνυμος
    Επώνυμος Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 08:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιστεύει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος πως ενδιαφέρει τον κόσμο της Τρίπολης αν φταει πάντα κάποιος άλλος για το τι δεν μπορεί να καταφέρει ?Αρκειται σε μαρκοσκελείς ανούσιες περιγραφές και αιτιάσεις αντί να δώσει λύση σε προβλήματα για τα οποία εγκαλούσε τον πρώην ..και στην τελική εξελέγη για να δώσει λύσεις και όχι να κάνει διαπιστώσεις και μονο.Δεν μας ενδιαφέρει λοιπον ποιος και γιατί ακλεισε τα πάρκινγκ αδιαφορούμε για τις μελέτες και τα προγράμματα αποκομιδής των απορριμάτων ,ο Δημότης θέλει απλά να παρκ΄΄αρει έυκολα και να μην βρωμάει και ή τελευταία γωνιά της πόλης απο τα σκουπίδια .Τέλος πια με τις δηλώσεις τις συνεντεύξεις τα λόγια ..Έργα γιατί απο την μέρα της εκλογής σας ..μόνο διαπιστώνετε και καταγγέλετε.Δεν είστε πλεον αντιπολίτευση και βέβαια δεν είστε ούτε χαλίφηδες, ο λαός της πόλης σας εξέλεξε να τον υπηρετήσετε αν το έχετε καταλάβει .

  • Κώστας
    Κώστας Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 00:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά ρε Μήτσο σε άλλη πόλη ζεις?
    Ο Δήμος και κάρτες στάθμευσης πουλούσε στα περίπτερα και υπαλλήλους του δήμου είχε ορίσει που καθημερινά έκαναν ελέγχους και έκοβαν κλήσεις.
    Τα ενοίκια του Parking ;έβγαιναν από τις κάρτες και τις κλήσεις.
    Δε βαρέθηκες να λες ψέματα?

  • ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 18:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Φαίνεται πως 3,5 χρόνια δεν ήσουν στο δήμο Μήτσο , έλεγχοι κάθε μέρα έκανε η ομάδα που δήμου και κλήσεις μας έκοψε στην ελεγχόμενη στάθμευση και πρόστιμα στα μαγαζιά για τις καρέκλες . Άσε λοιπόν τους εντυπωσιασμούς και φρόντισε και εσύ να παρκάρεις νόμιμα γιατί μόνιμα παράνομος είσαι και στι κάτω κάτω μπορούσες να ανανεώσεις τις ήδη υπάρχουσες συμβάσεις αλλά μάλλον θέλεις κάποια φιλαράκια σου να βολέψεις ....

  • ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 15:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Σα δε ντρέπεται ο Δήμαρχος μ' αυτά που δηλώνει !!!!! πάλι του φταίει ο Σμυρνιώτης; σε δύο δημοτικά συμβούλια τον Ιούλιο και τον Αύγουστο ανέφερε τη λήξη των ενοικιοστασίων των πάρκινγκ και ζήτησε από τον Παυλή έστω δίμηνη παράταση ώστε μετά να δει αυτός ως καινούργιος Δήμαρχος τι θα κάνει και ο νυν Δήμαρχος και παράταξή του σφίριζαν αδιάφορα. Αλλά ξέχασα είχε την ίδια άτοιμη λύση για τα πάρκινγκ όπως και για τα σκουπίδια..... α ρε ταλαίπωρε δημότη !!!!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...