Menu
RSS
Παρασκευή, 27/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Σύσκεψη στο Δημαρχείο για τα έργα σε Τάκα και Κανδήλα

Σύσκεψη στο Δημαρχείο για τα έργα σε Τάκα και Κανδήλα
Τη Δευτέρα, 10-11-2014, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη παρουσία του Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Μόσχο Κορασίδη, ο οποίος, συνοδευόμενος και απ' τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, επισκέφτηκαν στον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή.

Αφού οδηγήθηκαν στο Γραφείο Δημάρχου και παρευρέθησαν εκεί ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι, ο Εκπρόσωπος Τύπου, έγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με θεματολογία τη συνεργασία Υπουργείου και Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησαν για έργα που θα ενταχθούν τόσο στο ΕΣΠΑ, όσο και στο νέο ΣΕΣ., όπου είναι για το Δήμο Τρίπολης. Ψηλά στην ατζέντα μπήκαν τα έργα της Κανδήλας και της Τάκας, καθώς και δράσεις που θα στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη του Πρωτογενούς Τομέα.

Ο Δήμαρχος τόνισε ιδιαίτερα την βούληση της Δημοτικής Αρχής για την έμπρακτη και άμεση υποστήριξη της Παραγωγικής Τάξης, η οποία πρέπει να αποτελέσει κύριο μοχλό ανάπτυξης της περιοχής μας. Κάτι που απεδέχθη ο Γενικός Γραμματέας και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προώθηση των θεμάτων, καθώς επικρότησε τον συνολικό σχεδιασμό.

Εκ του Γραφείου Τύπου

1 σχόλιο

  • ανώνυμος
    ανώνυμος Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 19:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΙ Ο Γ.Γ. !!! ΜΕ ΒΟΣΝΟ , ΤΑΣΟΥΛΗ, ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΜΗΤΣΟ ΘΑ ΕΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ!!!!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...