Menu
RSS
Παρασκευή, 27/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Τζιούμης: «Καταψηφίσαμε γιατί θέλαμε ανοικτή διαδικασία με περισσότερους ενδιαφερόμενους για τα σκουπίδια»

Τζιούμης: «Καταψηφίσαμε γιατί θέλαμε ανοικτή διαδικασία με περισσότερους ενδιαφερόμενους για τα σκουπίδια»
Διευκρινίσεις για την αρνητική ψήφο που έδωσε η παράταξή του, στο θέμα της μεταφοράς σκουπιδιών, κατά τη διάρκεια του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου, δίνει, με ανακοίνωση του, ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο» Κώστας Τζιούμης.
Ειδικότερα, αναφέρει: «Στο χθεσινό έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, η παράταξή μας «Τρίπολη Αύριο»,στο δεύτερο θέμα (Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την μεταφορά των απορριμμάτων στην θέση Σκαλιστήρι στην Φυλή Αττικής), ψήφισε κατά ,με το εξής σκεπτικό, το οποίο καταγράψαμε στην απόφαση:
Η παράταξή μας ,στην προηγουμένη δημοτική αρχή, του κ. Σμυρνιώτη, διαφωνούσε και καταψήφιζε πάντα τις διαδικασίες του κλειστού διαγωνισμού,(δηλ. πρόσκληση σε λίγους ενδιαφερόμενους), που ακολουθούσε, συστηματικά, η προηγούμενη διοίκηση για τις μεταφορές των απορριμμάτων.
Για λόγους αρχής και συνέπειας των λόγων και των πράξεών μας, διαφωνούμε και τώρα με τον τρόπο που έγινε η διαδικασία επιλογής του αναδόχου.
Θα περιμέναμε να γίνει ανοικτή διαδικασία, με περισσότερους ενδιαφερόμενους. Γιατί έτσι ίσως πετυχαίναμε καλύτερες τιμές για τον δήμο.
Για τους παραπάνω λόγους καταψηφίζουμε το θέμα.»

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...