Menu
RSS
Παρασκευή, 27/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Σμυρνιώτης: «Να πάψει η δημοτική αρχή να δημιουργεί εντυπώσεις για τα χαλασμένα φανάρια»!

Σμυρνιώτης: «Να πάψει η δημοτική αρχή να δημιουργεί εντυπώσεις για τα χαλασμένα φανάρια»!

Μετά το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο Γιάννης Σμυρνιώτης θέλησε να δώσει κάποιες διευκρινήσεις για μία σειρά από θέμα, μεταξύ των οποίων και για τα χαλασμένα φανάρια, για το οποίο ο Δημήτρης Παυλής είπε ότι δεν δουλεύουν επειδή ήταν απλήρωτος ο εργολάβος, με ευθύνη της πρώην Δημοτικής Αρχής.


Συγκεκριμένα, είπε ότι το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν έχει πληρωθεί, όπως δήλωσε ο δήμαρχος, ο εργολάβος γιατί δεν υπάρχει καμία οφειλή από πλευράς του δήμου. πόσο μάλλον οφειλή της τάξεως των 95 χιλιάδων ευρώ.

Διευκρίνισε ότι το 2010 το ποσό για τη συντήρηση ήταν 52 χιλιάδες ευρώ, το 2013 54.393 ευρώ γιατί αυξήθηκαν οι ανάγκες και το 2013 προέκυψε ένα θέμα από το ελεγκτικό συνέδριο, το οποίο θεώρησε ότι δεν ήταν ορθή η διαδικασία. Εξήγησε ότι η αδυναμία πληρωμής του εργολάβου δημιουργήθηκε εφόσον δεν εγκρίθηκε από το συνέδριο και ότι ο δήμος έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει.

Στην παρούσα φάση είπε ότι μέσω του τεχνικού προγράμματος υπάρχει ένα ποσό των 18 χιλιάδων ευρώ για να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό και 70 χιλιάδες για ηλεκτροφωτισμό. Τον Αύγουστο χρησιμοποιήθηκαν 5 χιλιάδες για μια συντήρηση, όμως υπάρχουν ακόμα γύρω στις 13 χιλιάδες για το σκοπό αυτό, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να μην δημιουργούνται εντυπώσεις. Όσο για το ότι ο δήμος θα χρησιμοποιήσει το δικό του προσωπικό για τις ανάγκες του το χαρακτήρισε "αστείο", μιας και υπάρχει μόνο ένας ηλεκτρολόγος στο δήμο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παυλής για φανάρια: «Η προηγούμενη δημοτική αρχή χρώσταγε 95.000 ευρώ στον εργολάβο»!

Βασιλική Παπαδοπούλου

2 σχόλια

  • ΝΙΚΟΛΑΣ
    ΝΙΚΟΛΑΣ Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 18:34 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΣΤΑ ΡΕ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ!! ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΗ ΣΟΥ!!!!!

  • Κώστας
    Κώστας Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Φαίνεται ότι για τον Παυλή δεν έχουν οικονομικό ενδιαφέρον οι συμβάσεις για τα φανάρια, αλλά μόνο οι συμβάσεις για τα σκουπίδια που τις κάνει τη μία μετά την άλλη , αλλά χωρίς αποτέλεσμα για τους πολίτες....

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...