Menu
RSS
Σάββατο, 28/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Κλήσεις μοίρασε η τροχαία σε αυτοκίνητα που πάρκαραν σε πιάτσα ταξί (εικόνες)!

Κλήσεις μοίρασε η τροχαία σε αυτοκίνητα που πάρκαραν σε πιάτσα ταξί (εικόνες)!
Κλήσεις από την τροχαία εισέπραξαν όσοι πάρκαραν στην πιάτσα των ταξί στην οδό Δαρειώτου στην Τρίπολη, το απόγευμα της Τρίτης (7 Οκτωβρίου).
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες η πιάτσα μόνο ταξί δεν είχε, καθώς κόσμος που είχε βγει για δουλειές προκειμένου να εξυπηρετηθεί πάρκαρε εκεί.
Το πρόβλημα με τη στάθμευση στην πόλη είναι στο ζενίθ του, μετά μάλιστα και από το κλείσιμο των χώρων στάθμευσης που είχε μισθώσει ο Δήμος σε διάφορα σημεία στο κέντρο.
Β.Π.
1966245 10204944118905702 3

3 σχόλια

  • ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2014 15:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Δήμαρχος ζει σε άλλη πόλη; δε βλέπει το χάλι της πόλης χωρίς χώρους σταύθμευσης; για να κάνω κάποιες δουλειές στο κέντρο γυρνούσα ένα τέταρτο γύρω από την πλατεία Κολοκοτρώνη. Μένω στην Τεγέα πώς να έρθω στην πόλη χωρίς αυτοκίητο; Τελικά πλήρωσα στο ιδιωτικό πάρκινγκ στο Επισκοπίο. Τα ανταποδοτικά τέλη γιατί τα πληρώνουμε χωρίς αντίστοιχες παροχές;

  • Παναγιώτης
    Παναγιώτης Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 23:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα parking πότε θα ξεκινήσουν?
    Τα έκλεισε και αυτά ο Παυλής.
    Γιατί, που θα παρκάρουμε ρε παιδιά?

  • Τροχαία - δήμος Τρίπολης  ματάκια κλειστά
    Τροχαία - δήμος Τρίπολης ματάκια κλειστά Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Τροχαία δίνει κλήσεις μόνο οπου της πουν οι "άρχοντες" της πόλης". Στους πεζόδρομους που γίνεται το "έλα να δεις" από αυτοκίνητα και μηχανάκια η τροχαία δεν βλέπει τίποτα...... ένα παράδειγμα "αδιαφορίας(;) της δημοτικής αρχής: Τα κολωνάκια στην αρχή της Αγ. Κων/νου που έχουν καταστραφεί για να περνάνε ανενόχλητα τα αυτοκίνητα στον πεζόδρομο δεν τα βλέπει κανείς τόσους ΜΗΝΕΣ ;;; !! Mήπως αρχίζει η ακύρωση των πεζοδρόμων με τη ...διαδικασία της ανοχής της παρανομίας ώστε να γίνει καθεστώς;

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...