Menu
RSS
Σάββατο, 28/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Καταγγελία αναγνώστη: «Οι λόφοι σκουπιδιών προκάλεσαν τροχαίο σε δρόμο της Τρίπολης»!

Καταγγελία αναγνώστη: «Οι λόφοι σκουπιδιών προκάλεσαν τροχαίο σε δρόμο της Τρίπολης»!
Αναγνώστης του «Καλημέρα Αρκαδία» αναδεικνύει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα σκουπίδια στη διασταύρωση των οδών Ισμήνης και Σαρανταπόρου (περιοχή Μπασιάκου) και ζητά λύση.
Βέβαια, δεν είναι ο μόνος δρόμος που υπάρχει πρόβλημα, αλλά πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα …
Ειδικότερα, αναφέρει: «Οι φωτογραφίες είναι από τους κάδους στη διασταύρωση των οδών Ισμήνης και Σαρανταπόρου (περιοχή Μπασιάκου). Τελευταία αποκομιδή στο σημείο έγινε πριν περίπου 40 ημέρες (τέλη Αυγούστου).
Υπάρχει πλέον ορατός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία των περιοίκων αλλά και κίνδυνος αυτανάφλεξης που μπορεί να οδηγήσει σε πυρκαγιά.
Σημειωτέον η οδός Ισμήνης χρησιμοποιείται από σημαντικό αριθμό παιδιών που μεταβαίνουν προς και από το συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου - Λυκείου, αναγκαζόμενα να περνούν δίπλα ή και πάνω από τα διασκορπισμένα σκουπίδια.
Πρόσφατα μάλιστα ο «λόφος» των σκουπιδιών έγινε και αιτία τροχαίου ατυχήματος λόγω της περιορισμένης ορατότητας που δημιουργεί.
Σας παρακαλώ να αναδείξετε το σχετικό θέμα μήπως και υπάρξει κάποια λύση».

Στείλτε τη δική σας καταγγελία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

12 σχόλια

  • Τάσος
    Τάσος Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 23:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Kαι επειδή είναι δήμαρχος ο Παυλής πρέπει να ψοφήσουμε στη βρώμα? Εάν δε μπορεί να βρει λύση να πάει σπίτι του και να έρθει ο επόμενος.

  • stauhs
    stauhs Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 21:30 Σύνδεσμος σχολίου

    dhmarxos einai o paylhs kai trote tora ENA k@@@

  • ΑΜΑΝ
    ΑΜΑΝ Σάββατο, 04 Οκτωβρίου 2014 15:29 Σύνδεσμος σχολίου

    προς καταιγιδα : ρε φιλαρακο το μονο που κανεις ειναι να βριζεις και τιποτα αλλο καμια γνωμη καμια αποψη, τιποτα καταλαβαμε οτι εισαι εγκαθετος του παυλη και τιποτα αλλο μην σπαταλας λοιπον το χρονο μας να σε διαβαζουμε μεχρι να αποκτησεις αποψη. Υ.γ. και εν παση περιπτωση καταλαβαμε ποσο μ.....ας εισαι δεν χρειαζεται να μας το επιβεβαιωνεις συνεχεια. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!!!!

  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Γ.
    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Γ. Σάββατο, 04 Οκτωβρίου 2014 14:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Εν μέσω ορθογραφικών λαθών, συντακτικών και λεξιλογικών ολισθημάτων, ολισθαίνει ακόμα περισσότερο η σκέψη και η κρίση μας σε άσκοπα σχόλια και βαρύγδουπα λόγια... Κρατήστε δύο - τρεις σακούλες στο μπαλκόνι σας και ρίξτε τις ΜΕΣΑ σε κάδο, όταν αδειάσει ακόμη και λίγο μακρύτερα από το σπίτι σας! Δεν πειράζει και σας απαλλάσσει από το να σπαταλάτε το χρόνο σας σε καταδίκες και αφορισμούς μέσω των πορταλς, λες και σας ρώτησε και κανείς τη γνώμη σας για την αντιμετώπιση του προβλήματος........ Τα σκουπίδια ρυπαίνουν τους δρόμους, εσείς ρυπαίνετε με την παραφιλολογία σας τα όμματα και τα ώτα μας!!!

  • πολιτης τριπολης
    πολιτης τριπολης Σάββατο, 04 Οκτωβρίου 2014 08:27 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε πανιβλακες ολοι σας, τι γραφεται εδω; ντροπη σας... αυτοι κανουν την "δουλεια" τους και εσεις σκοτωνεστε μεταξυ σας; αντι να βγουμε ολοι στους δρομους και να διαμαρτυρηθουμε; εγω δεν ψηφισα σμυρνιωτη, αλλα δεν χαϊδευω κανεναν! το συμφερον μου κοιταζω που δεν με ικανοποιει... για να μαζευτουμε ολοι να σωσουμε την υγεια μας.. αντε μπρος!

  • Νικος
    Νικος Σάββατο, 04 Οκτωβρίου 2014 00:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλ. στα 5 χρόνια σε ποιόν όροφο θα έχουν φτάσει τα σκουπίδια?
    Εάν δεν έχουμε ψοφίσει μέχρι τότε, βλέπω να καταφεύγουμε όλοι σε φίλους που έχουν ρετιρέ.
    Γειά σου Μήτσο τσαμπουκαλί που έκανες μέσα σε ένα μήνα την πόλη μπάχαλο !!!

  • ...........
    ........... Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2014 22:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΣΟΥ ΡΕ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ! ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΊΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΨΕΥΤΗ...............

  • ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2014 14:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΥΛΗΣ. ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥΓΚΑ.ΟΣΟ ΓΑΙ ΣΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ .ΜΟΥΓΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ

  • freak
    freak Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2014 14:13 Σύνδεσμος σχολίου

    @ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Παρασκευή, 03 Οκτώβριος 2014 11:47
    Δε μου λες, εσύ δεν είσαι αυτός που η γυναίκα του χαίδεύεται, όταν κάθεσαι και σχολιάζεις στον υπολογιστή;

  • ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2014 11:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΥΛΗ...................................ΜΟΥΓΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΚΟΡΑΚΙΑ

  • ανώνυμος
    ανώνυμος Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 18:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ . ΕΧΟΥΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΥΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ . ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ

  • Ντίνος
    Ντίνος Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 16:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Mην ανησυχείτε ο Παυλής έχει την λύση.
    Θα αφήσει τα σκουπίδια για κανά δυό μήνες ακόμα κάτω, θα πεθάνουμε όλοι από λοιμώξεις και διάφορες άλλες αθένειες, οπότε μετά ούτε θα κυκλοφορούμε, ούτε ατυχήματα θα γίνονται, όλα μια χαρά...

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...