Menu
RSS
Παρασκευή, 27/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Νικολάκου: «Κύριε Πατσαρίνο πιαστήκατε αδιάβαστος»

Νικολάκου: «Κύριε Πατσαρίνο πιαστήκατε αδιάβαστος»

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου σχετικά με την Περιφερειακή Ενεργειακή Κοινότητα Πελοποννήσου, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

«Απολογείται για μια ακόμα φορά ο κ. Πατσαρίνος γιατί δεν ψήφισε μια από τις σημαντικότερες πολιτικές πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι η πρώτη στη χώρα που ιδρύει Ενεργειακή Κοινότητα.

Κύριε Πατσαρίνο πιαστήκατε αδιάβαστος. Δεν βιαστήκαμε καθόλου. Είμαστε έτοιμοι εδώ και πολύ καιρό, πριν καν την ψήφιση του σχετικού νόμου από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε ένα πολύ σημαντικό εργαλείο κοινωνικής οικονομίας και βιώσιμης ανάπτυξης προς όφελος των πολιτών της Πελοποννήσου».  

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!
    ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΆ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ . Ε ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΛΘΕΤΕ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΔΩ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ

  • ελεος  σαϊνια
    ελεος σαϊνια Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπεμπεκίζεται κ. Πατσαρίνο! Πως είναι δυνατόν να αμφισβητείται την αυτού Εξοχοτητα Κωνσταντίνα ! Η περιφερεια Πελοποννήσου είναι σε όλα πρωτη. Πρώτη στην αειφορία, πρωτη στις αποροφησεις του ΕΣΠΑ, πρωτη στα εργα, πρωτη στις διεκδικήσεις, πρωτα και στις Ενεργειακες κοινοτητες !!!!!!!!!! Πρωτη σε όλα αλλά από κάτω προς τα επάνω. Σαν δεν ντρεπονται να μας περνανε για κουτούς και χαζοβιόληδες. Πρωτοι στα λόγια, στις υποσχέσεις και στα ψεματα. Ητηθηκαμε Πατσαρίνο από το πολύ παραμύθι !

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...