Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χωρίς ογκολόγο το Παναρκαδικό Νοσοκομείο – Πρόβλημα για 700 ασθενείς από την Αρκαδία

Χωρίς ογκολόγο το Παναρκαδικό Νοσοκομείο – Πρόβλημα για 700 ασθενείς από την Αρκαδία
Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Ξάνθο κατέθεσε σήμερα ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με θέμα την έλλειψη ιατρού Ογκολόγου στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:
Κύριε Υπουργέ, 
Μετά την τραγική απώλεια του Νικήτα Νικολάου, Διευθυντού της Ογκολογικής Κλινικής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, στις 3 Μαρτίου 2016, υφίσταται τεράστιο πρόβλημα για τους ασθενείς της Αρκαδίας.
Η Ογκολογική Κλινική του ΓΠΝ Τρίπολης, της οποίας ο εκλιπών ήταν ο μοναδικός Ογκολόγος, είναι καθημερινά στη διάθεση 600-700 ασθενών από την Αρκαδία και άλλες περιοχές. Αυτή τη στιγμή, αναπληρώνει προσωρινά στα καθήκοντά του τον εκλιπόντα ιατρός γενικός παθολόγος, στο βαθμό που η ειδικότητά του το επιτρέπει.
Δεν χρήζει περαιτέρω εξηγήσεως το γεγονός ότι είναι απαραίτητη η άμεση κάλυψη της θέσης του ιατρού Ογκολόγου με επικουρικό προσωπικό, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι κατεπείγουσες και αυξημένες ανάγκες των ασθενών της περιοχής. 
Ως εκ τούτων, ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί, προκειμένου να στελεχωθεί άμεσα η Ογκολογική Κλινική του ΓΠΝ Τριπόλεως με ιατρό Ογκολόγο;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...