Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιαννούλα Γκουντάνη: Μεγάλο κομμάτι της περιουσίας της θα αφήσει στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο! (vd)

Γιαννούλα Γκουντάνη: Μεγάλο κομμάτι της περιουσίας της θα αφήσει στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο! (vd)
Στην παρουσίαση των πέντε μηχανημάτων αιμοκάθαρσης που δωρίθηκαν από τους Αρκάδες της Αμερικής, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, παρούσα ήταν η μεγάλη δωρήτρια του αιµοδυναµικού εργαστηρίου, Γιαννούλα Γκουντάνη.

Δέχτηκε σύσσωμες τις ευχαριστίες του ιατρικού προσωπικού, των υπευθύνων της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής, αλλά και των εκπροσώπων της πολιτικής σκηνής του τόπου.

«Δεν έκανα την δωρεά, μόνο για λίγους, αλλά για όλη την Ελλάδα, φτωχούς και πλούσιους και θέλω τα μηχανήματα να μείνουν σ’ αυτά τα δωμάτια εφ’ όρου ζωής» είπε συγκινημένη.

Η πρόσφορα της όμως δεν σταμάτα εδώ μια και όπως ενημέρωσε η διευθύντρια του τμήματος, Δέσποινα Κατσίλδου, θα δωρίσει τον «γκισέ» για να εξυπηρετεί τον κόσμο που έρχεται για την αιμοκάθαρση.

Η μεγάλη αποκάλυψη όμως ήρθε δια στόματος του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, ο οποίος χαρακτήρισε συγκινητική την παρουσία της, λέγοντας πως είναι μια απλή γυναίκα, γέννημα του λαού μας και των απλών φτωχών ανθρώπων, γνωστοποιώντας πως η κυρία Γκουντάνη έχει ήδη μεριμνήσει και θα αφήσει ένα μεγάλο κομμάτι της περιουσίας της που με ιδρώτα και αίμα έχει αποκτήσει στο Παναρκαδικό νοσοκομείο για να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Δείτε το βίντεο.
Μ.Σ.

1 σχόλιο

  • ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ
    ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑΤΙ ΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ Γ.Π.Ν.ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ...........................ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥΛΗ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ . . . . . . . . . . . . .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...