Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προκήρυξη: Πέντε θέσεις εργασίας στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Προκήρυξη: Πέντε θέσεις εργασίας στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο
Ανακοινώθηκε η προκήρυξη του ΚΕΕΛΠΝΟ που προβλέπει την πρόσληψη τετρακοσίων (400) νοσηλευτών και εκατό (100) ιατρών για την στελέχωση Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) ενηλίκων, παίδων και νεογνών (ΜΕΝΝ), Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) ενηλίκων, παίδων, Ειδικών Μονάδων και Τμημάτων Νοσοκομείων που βρίσκονται σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας.
Για την Μονάδα Εντατικής θεραπείας της Νοσηλευτικής Μονάδας Τρίπολης προβλέπεται η πρόσληψη για (1) άτομο κατηγορίας ΠΕ Ιατρών, ένα άτομο ΠΕ Νοσηλευτών,. δύο άτομα ΤΕ Νοσηλευτών και ένα άτομο ΔΕ Νοσηλευτών.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται στη Γραμματεία του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. (Αγράφων 3-5, Μαρούσι Αττικής) μέχρι και την 23η Φεβρουαρίου 2016, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00-14:00.
 
- Ανακοίνωση για πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για τη στελέχωση Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) ενηλίκων, παίδων και νεογνών (ΜΕΝΝ), Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) ενηλίκων, παίδων, Ειδικών Μονάδων και Τμημάτων Νοσοκομείων και λοιπών μονάδων του ΕΣΥ που βρίσκονται σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, σύμφωνα με το σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας.
(Ημερομηνία ανάρτησης: Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 21:30)
Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων/δικαιολογητικών: Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 14:00.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...