Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το «Άγιο» ασανσέρ, η «πόρτα» στον βουλευτή, το κόκκινο παπιγιόν και η πολιτιστική … γουρνοπούλα!

Το «Άγιο» ασανσέρ, η «πόρτα» στον βουλευτή, το κόκκινο παπιγιόν και η πολιτιστική … γουρνοπούλα!
Το «Καληνύχτα Αρκαδία» είναι πάλι εδώ! Για να κάνουμε ένα διάλειμμα από την επικαιρότητα και να κοιτάξουμε λίγο … πίσω από την κουρτίνα! Εκεί που όλα είναι πιο … πικάντικα!


Βλέπω τη φωτογραφία του Παυλή με τον Σμυρνιώτη μέσα στα χαμόγελα, στο Μέγαρο και .. παραξενεύομαι! «Λες να τους ενώσει η Πολιτιστική;» αναρωτήθηκα … Μετά από λίγες μέρες, άκουσα την ομιλία Σμυρνιώτη στο Εργατικό και … ήρθα στα ίσα μου!

Τον … πήρε και τον σήκωσε τον Μήτσο! Και τι δεν είπε ο Γιάγκος! Μέχρι και για αρπαχτές μίλησε. Χαμός … Σκέψου να πλησιάσουν οι εκλογές, τι θα ακουστεί!

Σμυρνιώτης, Τσιαμούλος και Τζιούμης πάντως έχουν πάρει την απόφαση να βάλουν πάλι υποψήφιοι Δήμαρχοι Τρίπολης το 2019. Για τους άλλους … δεν ξέρω.

Πήγε, λέει, ο «Άγιος» Μαντινείας στη νέα πτέρυγα του Γηροκομείου και κλείστηκε μέσα στο ασανσέρ. Ωραία φιλοξενία … Πάντως, ο ίδιος δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα, όσα λεπτά έμεινε μέσα … Η Δώρα λίγο πιέστηκε αλλά βρήκε τον διακόπτη και το ξεμπλόκαρε!

Κάναμε εκδήλωση για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης και δείξαμε, τι; Βάλτε, ρε, κλαρίνο και γουρνοπούλα από την … Ευρωπαϊκή Γορτυνία να δεις μετά πολιτισμικό σοκ!

Τέτοια ευγένεια τα παιδιά του Μεγάρου που ήταν στην πόρτα, δεν περιγράφεται, μου είπε ένα πουλάκι …  Νεύρα πολλά… Παιδιά, κόψτε τους πολλούς καφέδες. Πειράζουν …

Για να φανταστείτε, πόρτα πήγε να «φάει» μέχρι και ο Βλάσης. Είπαν στον βουλευτή ότι δεν χωρούσε! Να ‘ναι καλά ο Σωτήρης που το «έσωσε» το θέμα.

Ναι, είχε μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση στο Μέγαρο. Γύρω στα 200 άτομα, έμειναν έξω από την αίθουσα, αφού δεν χωρούσαν. Αλήθεια, γιατί δεν έκλειναν μεγαλύτερη αίθουσα; Ο Μήτσος τους το είχε πει … Αλλά, δεν τον άκουγαν …

Δυο ώρες (σχεδόν) κι αν εξαιρέσεις τα πέντε λεπτά του πιάνου η υπόλοιπη ώρα ήταν «κονσέρβα» βίντεο και ομιλίες. Χάθηκε ένας Τσακώνικος χορός και ένας τραγουδιστής με Αρκαδική καταγωγή να «ξυπνήσει» λίγο η αίθουσα;

Παραδοσιακά προϊόντα της πόλης μας είχε ο μπουφές, μετά το τέλος της εκδήλωσης. Τόσο τυρί, ούτε την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ολλανδίας!

Διεκδικούσαμε και το … 1980 την πολιτιστική πρωτεύουσα; Διότι είδα κάποια βίντεο που η ποιότητα της εικόνας, μού θύμισε άλλη εποχή! Όχι τίποτα άλλο μη με ρωτούν, να ξέρω τι να απαντήσω.

Δεν ξέρει να ντύνεται η Τρίπολη… Πρέπει να το παραδεχτούμε … Είμαστε πολλά χρόνια πίσω … Ευτυχώς, που πήγε ο Παναγιώτης με το κόκκινο παπιγιόν στο Μέγαρο και σώθηκε η κατάσταση. Όχι, καπέλο και τιράντες, δεν φορούσε … Την επόμενη φορά!

2 σχόλια

  • Προκήρυξη επικοινωνιολόγου
    Προκήρυξη επικοινωνιολόγου Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 17:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Τριπολιτσιώτη αυτό λέγεται ελευθερία της έκφρασης και δημοκρατία. Επίσης ονομάζεται και διάλογος. Οταν η ενημέρωση είναι αμφίδρομη και τα άρθρα ενός website σου δίνουν την δυνατότητα να τα σχολιάσεις αυτό ονομάζεται διάλογος και όχι μονόλογος. Αυτό είναι η πεμπτουσία(το αόρατο πέμπτο στοιχείο του σύμπαντος) της δημοσιογραφίας( η πέμπτη εξουσία απέναντι στους καταχραστές της εξουσίας) Αρα εσύ μπορείς απλά να διαβάζεις τα άρθρα και να μην διαβάζεις τα σχόλια. Μην πατάς το click στα σχόλια, είναι δικαίωμά σου και πίστεψέ με παλεύεται. Μην προσβάλεις όμως με αυτό το τρόπο τους δημοσιογράφους.

  • Τριπολιτσιώτης
    Τριπολιτσιώτης Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 11:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τί πραγματικά προσφέρουν τα σχόλια που δημοσιεύετε;Έχετε ικανότατους δημοσιογράφους, πολιτισμένους και καταρτισμένους, γιατί τα σχόλια είναι ως επί το πλείστον ασυναρτησίες και κιτς;Δεν μπορούσατε να σχολιάζετε με ωραίο τρόπο, με στυλ, με αγάπη για την πόλη και τους ανθρώπους της και με εξυπνάδα;Όλοι εμείς οι χιλιάδες που διαβάζουμε το site δεν είμαστε χαμηλής νοημοσύνης ή άνθρωποι χωρίς ενδιαφέροντα...
    Με συγχωρείτε για την παρέμβαση αλλά αυτό που δεν παλεύεται δεν είναι ούτε η φτώχεια, ούτε η ανικανότητα, ούτε η έλλειψη ιδεών: η μιζέρια και η αυθυποβολή είναι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...