Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βλάσης: “Μ' αυτήν την Κυβέρνηση ούτε δίπλωμα οδήγησης δεν μπορείς να βγάλεις!”

Βλάσης: “Μ' αυτήν την Κυβέρνηση ούτε δίπλωμα οδήγησης δεν μπορείς να βγάλεις!”
Μετά την απεργία-αποχή που προκηρύχθηκε από την Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.), που διεκδικούν την καταβολή των δικαιουμένων αμοιβών τους για παροχή έργου εκτός ωραρίου εργασίας, από τις 07/03/2016 δεν διενεργούνται οι εξετάσεις υποψηφίων οδηγών στην περιφέρεια.
Η κατάσταση αυτή δημιουργεί τεράστια προβλήματα, τόσο στους υποψήφιους εκπαιδευόμενους οδηγούς, όσο και στους εκπαιδευτές οδηγών αυτοκινήτου, που βρίσκονται σε αναμονή μη μπορώντας να ολοκληρώσουν τη διαδικασία έκδοσης διπλώματος οδήγησης. Επιπλέον, σε κάποιες περιπτώσεις τα Δελτία Εκπαίδευσης & Εξέτασης υποψηφίων οδηγών κινδυνεύουν να λήξουν, καθώς θα παρέλθει η τριετία ισχύος τους. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την οικονομική επιβάρυνση και την ταλαιπωρία των υποψηφίων οδηγών, που θα αναγκαστούν σε επανέκδοση των ΔΕΕ τους.
Για το λόγο αυτόν, ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης, κατάθεσε ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων ζητώντας τη λήψη των απαραίτητων μέτρων για την άμεση και μόνιμη επίλυση του προβλήματος. Δεν υπάρχει πλέον καμία πίστωση χρόνου για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που με την αδιαφορία και την αναποτελεσματικότητα της προσθέτει επιπλέον προβλήματα στην ήδη επιβαρυμένη καθημερινότητα των Ελλήνων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...